SAİMBEYLİLİ GENÇ KIZ TRAFİK KAZASINDA HAYATINI KAYBETTİ

SAİMBEYLİLİ GENÇ KIZ TRAFİK KAZASINDA HAYATINI KAYBETTİ

Aslen Saimbeyli'li olan Öykü Kasımoğlu Muğla'da meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybetti.

 

Aslen Saimbeyli'li olan Övül Kasımoğlu Muğla'da meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybetti. 

 

Adana'dan Muğla'ya Ceren Ceylan'ın yeni yaşını kutlamaya giden arkadaşı Övül Kasımoğlu ve bir araya gelen gençler, eğlendikten sonra mekandan ayrılarak otomobilleriyle yola çıktı. Mustafa Besleme'nin kullandığı otomobil, yaklaşık 30 metre sonra kontrolden çıktı ve önce kaldırıma ardından ahşap bariyerleri kırarak Azmak Deresi'ne düştü. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine polis ve 112 acil sağlık ekipleri sevk edildi.

 

Otomobilden kendi imkanlarıyla çıkmayı başaran yaralı sürücü Mustafa  Besleme ile Samet Canpolat, içeride kız arkadaşlarının olduğunu söyleyerek yardım istedi. Olay yerinde bulunan Yunus polislerinden biri, Deniz Ticaret Odası önünde bulunan urganları alarak dereye girdi, çevrede bulunan vatandaş ve polislerden oluşan yaklaşık 50 kişilik bir ekiple yaralı 2 kızı otomobilden çıkarmak için seferber oldu.

 

Arka koltukta baygın vaziyette bulunan 2 genç kız otomobilden çıkarılarak sağlık ekiplerine teslim edildi. Durumu ciddi olan Ceren Ceylan ile Övül Kasımoğlu olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından ambulansla hastaneye kaldırıldı. Genç kızlar doktorların tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamadı.

 

Hayatını kaybeden Ceylan ve Kasımoğlu'nun cesetleri ise otopsi için Muğla Yerkesik Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Öte yandan, doğum gününde hayatını kaybeden Ceren Ceylan'ın köpek eğitmeni olduğu, Mustafa Besleme ve Samet Canpolat'ın uzman çavuş oldukları ve Marmaris'te yaşadıkları, Övül Kasımoğlu'nun ise kutlamaya katılmak için Adana'dan gittiği öğrenildi.

 

Ceren Ceylan'ın cenazesi İstanbul'da, kazada ölen arkadaşı Övül Kasımoğlu'nun cenazesi ise memlketinde toprağa verilecek.

 

Övül Kasımoğlu'nun aslen Saimbeyli sakinlerinden Serdar Kasımoğlu'nun kızı olduğu öğrenildi.