Anahtar Kelimeler: SAİMBEYLİ’ KARLA MÜCADELE RAPORU

SAİMBEYLİ’NİN KARLA MÜCADELE RAPORU

SAİMBEYLİ’NİN KARLA MÜCADELE RAPORU

Saimbeyli Kaymakamı Mehmet Fatih Kestioğlu karla mücadelede bütün kurumların uyum içerisinde çalıştığını ifade ederek, Saimbeyli’nin kar raporunu açıkladı.

Yaklaşık bir haftadır devam eden yoğun kar yağışı nedeniyle Adana'nın kuzey ilçelerinde yollar kapandı, elektrikler kesildi, vatandaş büyük mağduriyet yaşadı. Vatandaşların mağduriyetlerinin ivedi bir şekilde çözülmesi için kaymakamlıklar koordinesinde bütün kurumlar işbirliği yaparak mağduriyetleri gidermeye çalıştılar.

 Saimbeyli Kaymakamı Mehmet Fatih Kestioğlu sosyal medya üzerinden yaptığı açıklama ile Saimbeyli raporunu açıkladı. Kaymakam Mehmet Fatih keskioğlu:

“ İlçemiz Saimbeyli’de Adana Büyükşehir Belediyesi ve Saimbeyli İlçe Belediyesi ekiplerinin yanı sıra Kaymakamlığımızın koordinesinde Saimbeyli Orman İşletme Müdürlüğümüze ait 1 adet Greyder ve 1 adet Jcb ile yoğun kar yağışının başladığı 18.01.2022 tarihinden bu yana Saimbeyli ilçesine ait birçok mahallenin ulaşım yollarının karla mücadelesinde hiç ara vermeksizin çalışma yapılmıştır.

Bir çok mahalle yollarının kardan temizlenmesinde görev alan Orman İşletme ekiplerimiz ayrıca;

 

18.01.2022 tarihinde Eyüplü mahallesinin merkezden ayrı bir mahallesinde hayvancılıkla uğraşan vatandaşlarımızın hayvanlarına yem nakli yapılması için ulaşım sağlanmıştır.

 

24.01.2022 günü gece saatlerinde Kızılağaç mahallesinde rahatsızlanan bir hasta için ulaşım yolu açılmış, Orman işletme Müdürlüğümüze ait hizmet aracı ile hasta nakli yapılmıştır.

 

25.01.2022 günü Yeniköy mahallesinin mezrasında hayvancılıkla uğraşan vatandaşlarımıza yem nakli için ulaşım sağlanmıştır.

 

İlçemizde yoğun kar yağışı sebebiyle çalışmalarına ara vermeden devam eden ve herhangi bir aksaklığa neden olmadan kaymakamlığımız koordinesinde çalışan bütün kurum ekiplerine teşekkür ederim.”