Anahtar Kelimeler: Saldırıda Kozanlı polis yaralandı

Saldırıda Kozanlı polis yaralandı

Saldırıda Kozanlı polis yaralandı

Mersin'in Mezitli ilçesinde polis evine teröristlerce yapılan bombalı saldırıda bir polis memuru şehit oldu, bir polis memuruda yaralandı. Yaralı polis memuru Ali Bayram'ın Kozanlı olduğu öğrenildi.

Teröristlerce Mersin'in Mezitli ilçesinde bulunan Tece Mahallesi'ndeki polis evine Pazartesi günü gece saatlerinde saldırı düzenlendi. Önce nöbetçi kulübesinde bulunan polislere ateş açan teröristler buradaki 2 polisi yaraladılar. Daha sonra üzerlerindeki bombayı patlattılar. Polis memurları hastaneye kaldırıldı. Polis memurlarından Sedat Gezer yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehadet şerbetini içti. Diğer yaralı polis memuru Ali Bayram’ın Hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

Ali Bayram'ın Kozan Üçler Mahallesi'nden olduğu, evli ve bir çocuk babası olduğu öğrenildi. Tedavisine Mersin Şehir Hastanesi'nde devam ediliyor. Ali Bayram'ın Diyarbakır'dan 10 gün önce Mersin'e tayini çıktığı ifade edilirken, hayati tehlikeyi atlattığı bildirilidi.

Kozan Ekspres Gazetesi olarak, şehit olan polis memurumuza Allah'tan rahmet, kederli ailesine ve tüm sevenlerine başsağlığı diliyoruz. Yaralı Kozanlı polis memurumuz Ali Bayram'a da Allah'tan acil şifalar diliyoruz.