Salim Kaynak’tan yangın mağdurlarına büyük destek

Salim Kaynak’tan yangın mağdurlarına büyük destek

Kozan Elektrikçiler Odası Başkan adayı Salim Kaynak çıkan orman yangınında evi yanan vatandaşların elektrik abone ve proje işlemlerinin firmaları tarafından ücretsiz karşılanacağını açıkladı.

Kozan'a bağlı Kızlarsekisi Mahallesi'nde çıkan orman yangınının ardından evleri tamamen yanan vatandaşların yeniden elektrik aboneliği almaları için hazırlanacak proje ve dosya masrafını Elektrikçiler Odası başkan adayı Salim Kaynak kendi firmaları tarafından ücretsiz bir şekilde karşılanacağını bildirdi.

Kozan'a bağlı Kızlarsekisi Mahallesi'nde çıkan ve 7 mahalleyi etkisi altına alan orman yangını ekiplerinin uzun uğraşları sonucu kontrol altına alındı. Yangın geride acı bir tablo bıraktı, kimi vatandaşların evleri tamamen yanarken kimi vatandaşların da hayvanları telef oldu, yıllarca birikimleri, tarla ve bahçeler kül oldu. Kozan Elektrikçiler Odası başkan adayı Salim Kaynak’ta vatandaşların mağduriyetlerinin bir nebze de olsa azaltılması için alınacak yeni elektrik aboneliği için hazırlanacak dosya ve projelerin kendi firmaları tarafından ücretsiz bir şekilde hazırlanacağını ifade etti. Lider Elektrik sahibi Elektrikçiler Odası Başkanı Salim Kaynak gazetemize yaptığı açıklamada; " Öncelikle bölgede yaşayan vatandaşlarımızın hepsine geçmiş olsun temennisinde bulunuyorum. Allah hiç kimseye böyle bir acı yaşatmasın. Lider Elektrik olarak burada yaşayan vatandaşlarımızın acılarına ortak olmak istiyoruz. Evleri tamamen yanmış vatandaşların elektrik aboneliği için proje ve dosya masraflarını biz firmamız olarak karşılamak istiyoruz. Kaç tane evi yanmış vatandaşımız varsa bizimle irtibata geçebilir. Ayrıca elektrik tesisatı döşeme işini de maliyetine yapacağımıza söz veriyoruz. Böylelikle vatandaşlarımızın acılarına bir nebze de olsa ortak olmuş olacağız. Allah'ım böyle acılar yaşatmasın” ifadelerini kullandı.