Anahtar Kelimeler: Şampiyon belli

Şampiyon belli oldu

Şampiyon belli oldu

Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Milli Eğitim Bakanlığı'nın işbirliği ile okul sporları kapsamında gerçekleştirilen Kozan Liseler Arası Basketbol Turnuvası’nın şampiyonu belli oldu.

Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Milli Eğitim Bakanlığı işbirliği ile gerçekleştirilen okul sporları etkinlikleri kapsamında, Kozan'da liseler arası basketbol turnuvası düzenlendi. 8 takımın katıldığı turnuvada, takımlar şampiyonluk kupasını alabilmek için kıyasıya mücadele etti.

Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleştirilen turnuvada şampiyon belli oldu. Kozan genelinde eğitim ve öğretim faaliyeti gösteren liselerden finale kalan Mehmet Akif Ersoy Anadolu Lisesi ve Şehit Arda Can Mesleki Teknik Anadolu Lisesi karşı karşıya geldi. Final maçını, Şehit Arda Can Mesleki Teknik Anadolu Lisesi kazanarak şampiyonluğunu ilan etti. 3.'lüğü Osmangazi İmam Hatip Anadolu Lisesi ,4.'lüğü ise Kozan Fen Lisesi aldı.

Kozan'ın şampiyonu olan Şehit Arda Can Mesleki Teknik Anadolu Lisesi takımı Adana il merkezinde düzenlenecek olan ilçeler arası turnuvaya katılmaya hak kazandı. Şampiyonların kupasını Kozan İlçe Gençlik ve Spor müdürü Kürşat Gültekin verdi. Gençlerin  heyecanlarına ortak olan İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Kürşat Gültekin; “Bakanlığımız ve Milli Eğitim Bakanlığımızın ortaklaşa gerçekleştirdiği okul sporları kapsamında, Kozan’da liseler arası basketbol turnuvası düzenlendi. Centilmenlik ve dostluk çerçevesinde gerçekleştirilen turnuvayı bizim gözümüzde katılımcı bütün takımlar kazanmıştır. Ancak her yarışmanın bir galibi olur. Şehit Arda Can Mesleki Teknik Anadolu Lisesi takımını tebrik ediyorum. Bundan sonraki başarılarının devamını diliyorum” dedi.