Anahtar Kelimeler: Şampiyon Bulgaristan' gidiyor

Şampiyon Bulgaristan'a gidiyor

Şampiyon Bulgaristan

Aldığı üst üste başarılar ile Kozan’ı gururlandıran bayan güreşçi Hatice Nur Sarı Türk Bayrağını şampiyonluk için dalgalandırmaya Bulgaristan’a gidiyor.

Kozan Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü Bayan Güreş Takımı sporcularından Hatice Nur Sarı U15 Küçük Yıldız Kadınlar Avrupa Güreş Şampiyonası’na katılmak için yarın Bulgaristan'ın başkenti Sofya’ya gidiyor. Hatice Nur Sarı yaklaşık 25 günden bu yana Tekirdağ'da milli takım kampında bulunuyordu. Kampı tamamlanan Hatice Nur Sarı 27-30 Mayıs tarihleri arasında düzenlenecek olan U15 Küçük Yıldız Kadınlar Avrupa Güreş Şampiyonası’na katılacak.

Antrenör Tuğba Yılmaz, kızının Bulgaristan'da alacağı derece ile Türk Bayrağını onurlu bir şekilde dalgalandıracağına inandığını belirtti.

Uzun yıllardan bu yana Kozan'da bayan güreş takımını çalıştıran antrenör Tuğba Yılmaz; "Hatice Nur Sarı benim sporcumdan çok evladım gibi. Onunla büyük başarılara imza attık. Sadece Hatice Nur değil, diğer kızlarımın hepsi değerli. Her bir kızım benim için aynı evladım gibi. Biz, pandemi sürecinde de hiçbir zaman antremanlarımızı yarıda kesmedik. Evde antrenmanlarımıza devam ettik. Yaptığımız bu çalışmaların karşılığını da kızlarımızın aldığı şampiyonluklarla ve derecelerle alıyoruz. Bulgaristan Sofya'da düzenlenecek olan U15 Küçük Yıldız Kadınlar Avrupa Güreş Şampiyonası'nda Hatice Nur Sarı’nın diğer turnuva ve şampiyonalarda olduğu gibi Türk Bayrağını en iyi şekilde dalgalandıracağından hiç şüphem yok. Bu kapsamda; emeği geçen başta İl Gençlik ve Spor müdürümüz Sayın Muzaffer Çintımar’a, Kozan Kaymakamımız Şafak Gürçam’a, İlçe Gençlik ve Spor müdürümüz Sayın Kürşat Gültekin’e, Kozan Halk Eğitim Merkezi müdürümüz Sayın İsmail Bünyamin Akbulut'a, Kozan İlçe Milli Eğitim müdürümüz Sayın Faruk Sönmez ve ismini sayamadığım herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.