Şampiyon Fen Lisesi oldu

Şampiyon Fen Lisesi oldu

Kozan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Kozan Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü’nün düzenlemiş olduğu liseler arası genç erkekler voleybol turnuvası, bu gün oynan final maçı ile sona erdi.

Kozan Kapalı Spor Salonu’nda Fen Lisesi ile Mehmet Akif Ersoy Anadolu Lisesi arasında oynan voleybol turnuvasının finali oldukça çekişmeli geçti. İlk iki seti 27-25 Fen Lisesi, 21-25 Mehmet Akif Ersoy Anadolu Lisesi, 25 – 13 Fen Lisesi ve son seti 25 – 17 Fen Lisesi kazanarak Mehmet Akif Ersoy Anadolu Lisesini 3-1 yenerek turnuvanın şampiyonu oldu.  50 yıl Anadolu Lisesi Anadolu Öğretmen Lisesini (Kazım Karabekir Anadolu Öğretmen Lisesi) yenerek turnuvanın üçüncüsü oldu.

Kozan Gençlik Hizmetleri ve İlçe Spor Müdürü Kürşat Gültekin; “ Fen Lisesini şampiyonluğundan dolayı kutluyorum. Ancak Mehmet Akif Ersoy Anadolu Lisesini de en az onlar kadar kutluyorum. Tüm emeği geçenlere teşekkür ederim” dedi.

Turnuva şampiyon olan Kozan Fen Lisesinin kupasını Kozan Gençlik Hizmetleri ve ilçe Spor Müdürü Kürşat Gültekin’ in vermesi ile sona erdi.