Anahtar Kelimeler: ŞAMPİYON LÜTFİYE ÇELİK

ŞAMPİYON LÜTFİYE ALİ ŞADİ ÇELİK

ŞAMPİYON LÜTFİYE ALİ ŞADİ ÇELİK

Kozan ilçesinde düzenlenen 2022-2023 Yıldız Erkekler Futbol Müsabakaları, 12 okul takımının ve 216 sporcunun yer aldığı 8 gün süren maçlarla sona erdi. Turnuva, heyecanlı maçlara ve sıkı mücadelelere sahne oldu.

Lütfiye Ali Şadi Çelik Ortaokulu, gol yemeden şampiyon olarak kupasını Kaymakam Bahattin Alp Arslanköylü'den aldı. Okul, Adana'da düzenlenecek olan yıldız erkekler futbol müsabakalarında ilçeyi temsil edecek. İkinci sırayı İsmet İnönü Ortaokulu, üçüncü sırayı ise Kozan Koleji aldı.

Turnuvada başarılı olan genç sporcuları tebrik eden yetkililer, emeği geçen herkese teşekkür ettiler. Lütfiye Ali Şadi Çelik Ortaokulu öğrencileri, disiplinli ve başarılı performanslarıyla büyük bir başarıya imza attılar. İlçenin adını en iyi şekilde temsil etmek için çalışacaklarına dair söz verdiler.

Bu turnuvada kazanılan başarı, ilçenin genç sporcularına ve ilçenin spor altyapısına katkı sağlayacak. İlçe yöneticileri, benzer organizasyonlar düzenleyerek gençlerin spora olan ilgisini artırmaya ve ilçenin spor alanında başarılarını sürdürmesine olanak sağlayacaklarını belirttiler