Anahtar Kelimeler: ŞAMPİYON MUHTEŞEM KARŞILANDI

ŞAMPİYON MUHTEŞEM KARŞILANDI

ŞAMPİYON MUHTEŞEM KARŞILANDI

"Kozan Belediye Başkanı Kazım Özgan, Avrupa Boks Şampiyonası'nda elde ettiği büyük başarıyla dikkatleri üzerine çeken Azra Nur Çetin'i coşkuyla karşıladı.

ovenya'da düzenlenen şampiyonada dünya üçüncüsü olan genç boksör, başkanlık binası önünde muhteşem bir karşılama ile karşılandı.

Başkan Özgan, Azra Nur Çetin'in büyük başarısını ve ailesini, Fatih Öztürk ve teknik ekibini ağırlamaktan dolayı duyduğu gururu ifade etti. Azra Nur'un hedefinin artık Dünya Şampiyonluğu olduğunu vurgulayan Başkan Özgan, genç sporcuların desteklenmeye devam edeceğini belirtti.

Özel bir törenle düzenlenen karşılama etkinliğinde, Azra Nur'a çeşitli ödüller sunuldu. Kozan Belediyesi, genç sporcuların başarılarına verdiği önemi bir kez daha göstermiş oldu.

Azra Nur Çetin, kazandığı üçüncülük ile sadece bireysel bir başarı elde etmekle kalmadı, aynı zamanda Kozan'ı gururlandırdı. Belediye binası önünde toplanan kalabalık, şampiyon sporcuyla birlikte gurur dolu anlar yaşadı.

Kozan Belediye Başkanı Kazım Özgan, Azra Nur Çetin'in başarısının ilçe gençliği için örnek teşkil ettiğini ve bu tür başarıların teşvik edilmesi gerektiğini belirtti. Genç boksörün önümüzdeki hedefinin Dünya Şampiyonluğu olduğuna inandığını ifade eden Özgan, "Azra Nur'u ve tüm genç sporcularımızı desteklemeye devam edeceğiz. Yolun açık olsun, şampiyon!" sözleriyle duygularını dile getirdi.

Azra Nur Çetin, Avrupa Boks Şampiyonası'ndaki üstün performansı ile adını duyurduktan sonra, Kozan halkının büyük desteğini arkasına alarak yeni zaferlere yelken açmaya hazırlanıyor."