Anahtar Kelimeler: Şampiyon unutulmadı

Şampiyon unutulmadı

Şampiyon unutulmadı

Olimpiyat şampiyonu İsmet Atlı, vefatının 8. yılında kabri başında anıldı.

Dünya şampiyonu hemşehrimiz İsmet Atlı, ölümünün 8. seneyi devriyesinde mezarı başında anıldı.

1950 yılında başladığı güreş hayatını, 1960 yılında Roma yaz olimpiyatlarında finale ulaştıran Milli güreşçi, yazar, şair, gönül adamı Türkiye Cumhuriyeti'nin ay yıldızlı bayrağını göklere çektiren kahraman adam İsmet Atlı, ölümünün 8. yıl dönümünde kabri başında anıldı.

Anma programına Kozan Kaymakamı Şafak Gürçam, Gençlik Ve Spor İl Müdürü Muzaffer Çintimar, Güreş Vakfı Adana İl Başkanı İlyas Karabulut, Gençlik Ve Spor Kozan İlçe Müdürü Kürşat Gültekin, Kozan Organize Sanayi Müdürü Fatih Aydın, MHP Kozan İlçe Başkanı Nihat Atlı, Sivil Toplum Örgütü Temsilcileri , Milli Güreşçinin akrabaları, sevenleri ve Kozan İlçe Gençlik Spor Müdürlüğü Güreşçileri katıldı.

Anma programının açılışında konuşan, İl Gençlik Ve Spor Müdürü Çintimar, İsmet Atlı’nın manevi huzurunda saygı ile eğildiğini ifade ederken, Çintimar’ın konuşmasının ardından konuşan Kozan Kaymakamı Şafak Gürçam “ bu toprakların ismet atlı gibi bir şampiyona şahip olması bir çok toplumlara nasip olmaz. Dünya şampiyonluğu ile bizleri gururlandıran şampiyonumuzu rahmet ile anıyorum” dedi. Gerçekleşen konuşmaların ardından İsmet Atlı’nın ruhuna Kur'an-ı Kerim okunarak, dualar edildi.

Yapılan duaların ardından anmaya katılan katılımcılar, Atlı’nın kabri başında fotoğraf çekildiler.

Bizde merhum İsmet Atlı’yı, rahmet ve minnet ile anıyoruz.