Anahtar Kelimeler: Sanayi sitesi yolları asfaltlanıyor

Sanayi sitesi yolları asfaltlanıyor

Sanayi sitesi yolları asfaltlanıyor

Adana Büyükşehir Belediyesi ekipleri Kozan Küçük Sanayi Sitesi içerisindeki yolların asfaltlama çalışmalarına başladı.

Kozan Küçük Sanayi Sitesi esnafları bozuk olan ve her yağmurda göle dönen Kozan Küçük Sanayi Sitesinin bakımsız kaldığına dair sürekli Büyükşehir Belediyesine ve Kozan Belediyesine tepki gösteriyorlardı. Adana Büyükşehir Belediyesi ekipleri sanayi sitesi içerisinde bozuk olan yolların sıcak asfaltlama çalışmalarına başladı.

Cumhuriyet Halk Partisi Kozan İlçe Başkanlığı yapılan çalışmalar hakkında yazılı bir açıklama gerçekleştirdi. Cumhuriyet Halk Partisi Kozan İlçe Başkanlığı, sanayi sitesi içerisinde bulunan bütün yolların sıcak asfalt olacağını belirterek şu ifadelere kullanıldı:

“Büyükşehir Belediye Başkanımız Sn. Zeydan Karalar Kozan halkı ve çevre ilçelerin ortak kullanım alanı olan Kozan Sanayi Sitesinin yollarının asfaltnanması ve tamiratı için ekipleri görevlendirdi. Dünyanın ve ülkemizin sağlık problemi yaşadıği bu günlerde hizmetleriyle halkının yanında olan başkanımıza Kozan adına teşekkür ediyoruz. Sonucta yapılan hizmet temizlik, tozdan, çamurdan kurtulmak, insanlarımızı bulaşıcı hastalıklardan korumaya yardımcı olur. Halkımıza hayırlı olsun.”