Saplantı haline getirdiği kadını öldürdü

Saplantı haline getirdiği kadını öldürdü

Kozan’da bir markette kasiyer olarak çalışan kadın sürekli rahatsız edildiği kişi tarafından silahla vurularak hayatını kaybederken, kadını öldüren şahıs da olay yerinde kendi kafasına sıkarak intihara kalkıştı.

Olay, Tufanpaşa Mahallesi Üstün Sokak üzerinde bulunan ulusal bir market içerisinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre; markette kasiyer olarak çalışan Tuğba Keleş (35) isimli kadını Erdoğan Küpeli isimli şahıs rahatsız ediyordu. İddialara göre; yaklaşık 1 ay önce kadını zorla bir araca bindirerek kaçırmaya çalışan Erdoğan Küpeli’nin girişimi sonuçsuz kaldı. 35 yaşındaki kadın şikayetçi oldu. Polis tarafından yakalanan Erdoğan Küpeli savcılık tarafından serbest bırakıldı. Küpeli’ye uzaklaştırma kararı verildi.

Yaklaşık 2 hafta önce markette kasiyer olarak çalışmaya başlayan Tuğba Keleş'in çalıştığı markete müşteri gibi gelen 46 yaşındaki Erdoğan Küpeli, kasiyer kadın arkasını döndüğünde yanında getirdiği silah ile kadına ateş etti. Kadın başından yaralandı. Erdoğan Küpeli ise aynı silahla olay yerinde kendi kafasına ateş etti.

İhbar edilmesi üzerine olay yerine sevk edilen sağlık ekipleri 2 yaralıyı Kozan Devlet Hastanesi Acil Servisine kaldırdı. Burada yapılan tüm müdahalelere rağmen Tuğba Keleş isimli kadın kurtarılamadı. Kadını öldüren Erdoğan Küpeli’nin durumunun ağır olduğu, hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi.

Olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edilirken market çevresi güvenlik şeridi ile kapatıldı. Acı haberi alan aile yakınları hastaneye akın ederken, polisin yaşanan olayla ilgili geniş çaplı soruşturması sürüyor.

Olaydan hemen sonra Kozan Kaymakamı Şafak Gürçam’da olay yerine gelerek Emniyet Müdürü Ferdi Büyükatak’tan bilgi aldı.