Sarı, Çalışmalarına Ara Vermeden Devam Ediyor

Sarı, Çalışmalarına Ara Vermeden Devam Ediyor

AK Parti Kozan Belediye Başkan Aday Adayı Abdulkadir Sarı seçim çalışmalarını sürdürüyor. Sarı, esnafla bir araya gelerek görüş alışverişinde bulunuyor.

AK Parti Kozan Belediye Başkan Aday Adayı Abdulkadir Sarı seçim çalışmalarını sürdürüyor. Sarı, esnafla bir araya gelerek görüş alışverişinde bulunuyor.

31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerde, AK Parti´den Kozan Belediye Başkan Aday Adayı olan Hukuk Müşaviri Abdulkadir Sarı, vatandaşları ziyaret ederek Kozan Belediye Başkanı olduğunda yapacaklarını anlatıyor.

Yapılan ziyaretler hakkında bilgi veren Kozan Belediye Başkan Aday Adayı Abdulkadir Sarı, ?31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerde Kozan Belediye Başkan Aday Adaylığı´mı açıkladım. Kozan´da faaliyet gösteren sivil toplum örgütü temsilcilerini ziyaret ettim. Ardından esnaflarımızı ziyaret etmeye başladım. Mahalle mahalle köy köy gezerek sıkmadık el bırakmıyorum. Esnaflarımızı ziyaret ederek sorunlarını dinledik. Esnaflarımızla sıcak bir temas kurmak istedik. Halkımıza projelerimizi, neler yapabileceklerimizi, düşündüklerimizi ve Kozan´ı daha ileriye götürmek için ne yapmamız gerektiği konusunda fikir alışverişinde bulunduk? dedi.

AK Parti´den Kozan Belediye Başkan Aday Adayı olan Abdulkadir Sarı, bugüne kadar birçok Kozanlıya karşılıksız yardım elini uzattığını da ifadelerine ekledi.

Kozan´ın alt yapısından üst yapısına, tarihinden doğasına kadar her alanda proje üreterek Kozan´ı yaşanabilir bir kent haline getirmek için kuracağı uzman ekiple beraber çalışacağını belirti.

Kozan´ın tarihi ve doğal turizmi açısından Türkiye´de eşi benzeri olmayan yapıya sahip olduğunu da dile getiren Abdulkadir Sarı ?Kozan Kalesi, Anavarza Kalesi ve Karasis Kalesi ile bunlar arasında kalan bütün tarihi dokuyu tarih turizmine kazandırarak, yerli ve yabancı turistlerin Kozan´a akın edeceğini söyledi.

Ayrıca, yeşilin doğayla iç içe girerek muhteşem bir manzara eşliğinde Kozan´ın doğa turizmine de açılabileceğini söyleyen Abdulkadir Sarı, ?Bütün bunların yapılabilmesi için öncelikle AK Parti Genel Merkezi´nin, ardından da tüm Kozanlıların desteğini bekliyor.

Her gittiği yerde vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaşan Abdulkadir Sarı, halkın kendisine gösterdiği bu ilgi ve alakadan dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek, bu sevgiyi boşa çıkarmayacağını da sözlerine ekledi.