Anahtar Kelimeler: Sarı Beraber Çalışacağız

Sarı, ?Hep Beraber Çalışacağız?

Sarı, ?Hep Beraber Çalışacağız?

AK Parti Kozan Belediye Başkan Aday Adayı Abdulkadir Sarı, Kozan Ekspres Gazetesi imtiyaz sahibi Hüseyin Erciyes´i ziyaret ederek projeleri hakkında bilgi verdi.

AK Parti Kozan Belediye Başkan Aday Adayı Abdulkadir Sarı, Kozan Ekspres Gazetesi imtiyaz sahibi Hüseyin Erciyes´i ziyaret ederek projeleri hakkında bilgi verdi.

AK Parti Kozan Belediye Başkan Aday Adayı Abdulkadir Sarı seçim çalışmaları kapsamında, Kozan Ekspres Gazetesi imtiyaz sahibi Hüseyin Erciyes´i makamında ziyaret etti. Gerçekleşen ziyarette, ?daha güzel Kozan için, proje şehir Kozan için, hep beraber çalışacağız? sloganlarıyla yola çıkarak aday adayı olduğunu dile getirdi.

Kendi öz geçmişinden de bahseden Abdulkadir Sarı, Kozan´ın sorunlarını çözmek, Kozan´ı daha iyi bir şehir yapmak için görev verildiği takdirde layıkıyla çalışacağız? dedi.

Abdulkadir Sarı Kimdir?

Adana ili Kozan ilçesi Çanaklı Mahallesi´nde 1960 yılında doğdu. Liseyi Kozan İmam Hatip Lisesi´nde, Hukuk Fakültesi´ni Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi´nde ve ve İlahiyat Fakültesi´nİ Erzurum Atatürk Üniversitesi´nde bitirdi. Memuriyete 1989 yılında Diyanet İşleri başkanlığı´nda başladı. 1997 yılında Bağkur Genel Müdürlüğü Hukuk Müşavirliği´nde, 1998-2004 yıllarında Ankara Altındağ Belediyesi Hukuk İşleri Müdürlüğü´nde avukat ve hukuk işleri müdürü olarak görev yaptı. 2004-2009 yıllarında Ankara Yenimahalle Belediyesi Hukuk İşleri Müdürü olarak, 2009-2011 yıllarında Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı´nda Hukuk Müşaviri olarak, 2011 yılında Başbakanlık Denizcilik Müsteşarlığı´nda Hukuk Müşaviri olarak ve 2012-2014 yıllarında Ulaştırma Bakanlığı´nda Hukuk Müşaviri olarak görev yaptı. 2014 yılından bugüne kadar Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı 1. hukuk Müşaviri (Hukuk Daire Başkanı) olarak görev yapmaktadır. Evli ve 3 çocuk babası olan Abdulkadir Sarı, orta derecede İngilizce ve Arapça bilmektedir.

Abdulkadir Sarı; ?Kozan´ın bir evladı olarak hayatın her döneminde Kozan´a ve Kozanlıya olan hizmet sevdam katlanarak devam etti. Rabbim bizi biz yapan vatanımızı ve Kozan´ımızı her daim bir ve beraber eylesin? ifadelerini kullandı.

/resimler/2018-10/4/1331419759007.jpg