Anahtar Kelimeler: ŞAŞIRTAN İLANA BÜYÜK

ŞAŞIRTAN İLANA BÜYÜK İLGİ

ŞAŞIRTAN İLANA BÜYÜK İLGİ

Kozan’da komşularının evini kiraya vermek isteyen 21 yaşındaki Arda Eker öyle bir ilana imza attı ki, ev için arayanlar sıraya girdi.

Kozan Kaymakamına komşu olmak ister misiniz? Görenleri  şaşırttı!!!! “Kozan Kaymakamına komşu olmak ister misiniz? “diyerek sahibinden.com sitesine kiralık ev ilanı veren Arda Eker, 1 günde yaklaşık 500 kişinin ilanı gördüğünü ve telefonla yoğun bir şekilde evi kiralamak için sorduklarını kaydetti. 

Kozan Kaymakamı Şafak Gürçam’ın ilçede çok sevildiği ve herkesle diyaloğu nedeni ile dikkat çekmek adına ilanı bu şekilde verdiğini aktaran Arda Eker, “Kaymakamın evine 50 metre uzaklıkta 7. katta şirin bir ev olduğunu kaydetti.

Şıh Efendi Bulvarı’nda bulunan evin kiralanması için farklı bir ilan veren Arda Eker, evin 4+1 ve 7. katta olduğunu belirterek, “İlanımızda, “Kozan Kaymakamımız Sayın Şafak Gürçam’a komşu olmak ister misiniz?” dedik. İlan çok dikkat çekti. Evin özelliği kaymakama komşu olmaları. Bir günde 500’e yakın ilan görüldü. Yıllık 12 bin TL kira isteniyor ama biraz kirayı düşüreceğiz gibi. Kaymakam Bey aramadı. Arasa mutlu oluruz. Yaptığı hizmetlerden memnunuz. Kaymakam çok seviliyor. Komşu olmak istiyorlar. Çok seviyorlar kaymakamı” diye konuştu.