Anahtar Kelimeler: SEÇİL ÜSTÜN’ KARDESİ EVLENDİ

SEÇİL ÜSTÜN’ün KARDESİ EVLENDİ

SEÇİL ÜSTÜN’ün KARDESİ EVLENDİ

Kozan'ın önde gelen esnaflarından ve tanınmış simalarından Seçil Üstün’ün erkek kardeşi Numan Toku, İpek Korkusuz ile hayatını birleştirdi.

Kozan’ın sevilen ve önde gelen esnaflarından Seçil Üstün’ün kardeşi, Kozan Belediyesi memurlarından Ersay Üstün’ün kayını Karayolları personeli Numan Toku düzenlenen düğün töreni ile İpek Korkusuz’la dünya evine girdi.

26 Ekim 2019 Cumartesi günü saat 19.00’da Sis Müzikhol’de düzenlenen düğün törenine çiftin yakın akraba, dost, arkadaş, sevdikleri ve çok sayıda davetli katıldı. Seçil Üstün ve ailesi düğün merasimine katılan davetlilerle yakından ilgilendi.

Dünya evine giren İpek ve Numan çiftinin mutlulukları gözlerinden okunurken, davetliler onların bir ömür boyu sürecek olan mutluluklarına ortak olmak için onlarla birlikte doyasıya eğlendiler. Döne ve Muhammed Korkusuz çiftinin kızı İpek ile Selma ve Emin Toku'nun oğlu Numan’ın mutluluklarına ortak olan misafirler çifte bir ömür boyu mutluluklar dilediler. Birbirlerine bir ömür boyu beraber olma sözü veren İpek ve Numan çiftide düğün merasimine katılan konuklarla yakından ilgilendiler.

Kozan Ekspres Gazetesi olarak, İpek ve Numan Toku çiftine bir ömür boyu mutluluklar diliyoruz.