Anahtar Kelimeler: SEÇİMİN GALİBİ MUHAMMET YORULMAZ

SEÇİMİN GALİBİ MUHAMMET YORULMAZ

SEÇİMİN GALİBİ MUHAMMET YORULMAZ

Kozan Fırıncılar, Tatlıcılar, Pastacılar, Lokantacılar, Kebapçılar Esnaf ve Sanatkarlar Odası’nda Muhammet Yorulmaz yeniden güven tazeledi.


Kozan Fırıncılar, Tatlıcılar, Pastacılar, Lokantacılar, Kebapçılar Esnaf ve Sanatkarlar Odası’nın bugün olağan genel kurulu gerçekleştirildi. Seçime, mevcut başkan Muhammed Yorulmaz ile birlikte, Cemalettin Dağlıoğlu ve Halis Özsoy’da aday olarak girdi. Rüyam Üstün Park Düğün Salonu’nda gerçekleştirilen seçimler sonucunda, 391 oy kullanacak üyenin 335’i sandığa giderek tercihini yaptı. Seçimler sonucunda; mevcut başkan Muhammed Yorulmaz 160, Cemalettin Dağlıoğlu 106 ve Halis Özsoy 64 oy aldı. 5 oy geçersiz sayıldı. Sonuca göre; Muhammet Yorulmaz yeniden başkan seçildi.

Seçimlerin ardından Muhammed Yorulmaz tebrikleri kabul etti. Kazananın kendisinin değil, oda üyelerinin olduğunun altını çizen Muhammed Yorulmaz, yeni dönemde de esnafların sorun ve sıkıntılarını çözme noktasında çalışmalarının devam edeceğini belirtti. Seçime giren adaylara da demokratik bir ortamda seçim sondukları için teşekkür eden Muhammed Yorulmaz, yeni yönetim kurulu üyeleri ile birlikte yeni dönemde çalışmalarını sürdüreceğini belirtti.

 Kozan Fırıncılar, Tatlıcılar, Pastacılar, Lokantacılar, Kebapçılar Esnaf ve Sanatkarlar Odası'nın yeni yönetim kurulu üyeleri ise şu isimlerden oluştu:

 Başkan; Muhammed Yorulmaz, yönetim kurulu üyeleri; Salih Dilci, Mustafa Yıldız, Burak Kılınçlı, Metin Erdemli, İrfan Altınok ve İsmet Ecevit.

Oda Başkanı Muhammet Yorulmaz, olağan genel kurulun yapılmasında emeği geçen bütün yönetim kurulu üyelerine, seçime katılan bütün oda başkanlarına ve tüm üyelere ayrı ayrı teşekkür etti.