SEDEFOĞLU OTOBÜS İŞLETMELERİ ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜNE ATANDI

SEDEFOĞLU OTOBÜS İŞLETMELERİ ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜNE ATANDI

2014 yerel seçimlerinin ardından Adana Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığına...

2014 yerel seçimlerinin ardından Adana Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığına bağlı il merkezi başta olmak üzere ilimize bağlı 15 ilçede faaliyet gösteren Toplu Taşıma Hizmetleri Şube Müdürlüğü görevini yürüten Kozan´lı bürokratlarımızdan Kürşat Sedefoğlu görevinde gösterdiği üstün başarı ve gayretlerinden dolayı Otobüs İşletmeleri Şube Müdürlüğü de kendisine bağlandı. Otobüs Hizmetleri Şube Müdürlüğünde ziyaret ettiğimiz Kürşat Sedefoğlu ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek  şunları söyledi. ? 2014 yerel seçimlerinin ardından halkın teveccühü ile Adana Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Sayın Hüseyin Sözlü Başkanımızın talimatı ve takdirleri ile Ulaşım Daire Başkanlığına bağlı Toplu Taşıma Hizmetleri Şube Müdürlüğü görevine atandım. Şube olarak 15 ilçemizde faaliyetlerini sürdüren yaklaşık  15 bin özel toplu taşıma araçlarının tüm ruhsat , çalışma izin belgeleri ve mili mum denetleme işleri şubemiz tarafından yapılmaktadır. Ayrıca geçtiğimiz hafta başından itibaren ise yine Ulaştırma Daire Başkanlığımıza bağlı Toplu Taşıma Şube Müdürlüğü görevine de atanmış bulunmaktayım. Yaklaşık olarak 650 otobüs ile Adana ve 15 ilçemize taşıma hizmeti sağlamaktayız. Göreve geldiğimiz ilk günkü aşk ile görevimize devam ediyoruz. Bu nazik ziyaretinizden dolayı yanımda büyük önemi olan siz Hüseyin Erciyes, nezlin de Kozan Ekspres Gazetesine çok teşekkür ediyorum.? Dedi.

Araştırmacı, Gazeteci, Yazar, Hüseyin Erciyes´te yaptığı kısa açıklamada şunları ifade etti. ? öncelikle Kozan´lı bürokratlarımızın bu tip güzel yerlere gelmesi bizleri fazlası ile memnun etmektedir. Sayın Sedefoğlu daha önceki yıllarda Kozan TURKAV Şube Başkanlığını başarı ile sürdürmüş bir hemşehrimizdi. Adana Büyük şehir Belediyesindeki başarılı hizmetlerini de taktirle takip etmekteyiz. Kendisine yeni görevinde başarılar diliyorum? şeklinde konuştu.

Sedefoğlu ile Erciyes uzun bir sohbet gerçekleştirerek  Adana ve Kozan´ın sorunları hakkında karşılıklı bilgi alış verişinde bulundular.