Anahtar Kelimeler: SEDEFOĞLU’ KOZANLILARA DAVET

SEDEFOĞLU’NDAN KOZANLILARA AÇIK DAVET

SEDEFOĞLU’NDAN KOZANLILARA AÇIK DAVET

CHP Kozan İlçe Başkanı Bünyamin Sedefoğlu, 8 Mayıs’ta Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Adana'da yapacağı mitinge, tüm Kozanlıları davet etti.

Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu, 8 Mayıs Pazartesi günü saat 15.00'da Adana'da vatandaşlarla buluşacak. Cumhuriyet Halk Partisi Kozan İlçe Başkanı Bünyamin Sedefoğlu, Kozan'daki yerel ve ulusal basın mensuplarıyla sabah kahvaltısı yaptı ve emin adımlarla iktidara yürümeye devam ettiklerini belirtti. Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Pazartesi günü saat 15.00'da Uğur Mumcu Meydanı'nda (İstasyon Meydanı) vatandaşlara hitap edeceğini ve bu düzenlenecek mitinge tüm Kozanlıların davetli olduğunu açıkladı. Ayrıca Adana'ya mitinge gitmek isteyen vatandaşlar için Cumhuriyet Halk Partisi binası önünden saat 12.00'da araç kaldırılacağını da sözlerine ekledi. Cumhuriyet Halk Partisi Kozan İlçe Başkanı Bünyamin Sedefoğlu, yaptığı açıklamada ayrıca Cuma günü saat 17.00'da Şehit Mustafa Fehmi Kubilay Parkı'nda Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar ve 15 milletvekili adayının katılımı ile "Millet Buluşması" adı altında program gerçekleştireceklerini ifade etti. Millet Buluşması'na da tüm Kozanlıları davet etti.

Cumhuriyet Halk Partisi Kozan İlçe Başkanı Bünyamin Sedefoğlu, düzenlenen kahvaltı programında basın mensuplarının sorularını cevapladı.