ŞEHİDİMİZ SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

ŞEHİDİMİZ SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

8 Haziran tarihinde görevde bulunduğu sırada kaza geçiren Kozanlı polis memuru gözyaşları eşliğinde son yolculuğuna uğurlandı

Şehit düşen Polis Memuru Arda Can için ilk tören Adana İl Emniyet Müdürlüğünde düzenlendi.

Törende şehidin öz geçmişi okundu. Daha sonra törende şehidin babası Serdar Can ve İl Emniyet Müdürü Selami Yıldız bir konuşma gerçekleştirdi.

Törene, şehidin ailesi ve yakınlarının yanı sıra Vali  Mahmut Demirtaş, İl Emniyet Müdürü  Selami Yıldız,  Adana Cumhuriyet Başsavcısı  Ali Yeldan ile askeri erkân ve polisler ile vatandaşlar katıldı.

Törenin ardından konvoy eşliğinde Kozan merkez Türkeli Mahallesi Palmiye Caddesi üzerinde bulunan baba evine getirilen şehidin naaşı helallik alınmasının ardından konvoy eşliğinde Kozan Polis Şehitliğine getirilerek son yolculuğuna uğurlandı.

Şehidin son yolculuğuna uğurlanmasının ardından Şehidin babası ve annesine şehidin tabutuna örtülen Türk bayrağı teslim edildi.

Olay; 8 Haziran 2017 tarihinde Mavi Bulvar üzerinde meydana geldi.  Adana İl Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucuyla Mücadele Şube Müdürlüğü´nde görevli Polis Memuru Arda Can, kendi kullandığı motosikletle göreve giderken taksi ile çarpıştı. Kazada ağır yaralanan polis memuru 25 yaşındaki Arda Can, Adana Şehir Hastanesi´nde tedaviye alındı. Polis memuru 25 yaşındaki Arda Can, tedavi gördüğü hastanede 24 Kasım tarihinde yaşam mücadelesine yenik düşerek şehit oldu.