Şehidimizin babasından anlamlı yardım

Şehidimizin babasından anlamlı yardım

2019 yılında Kuzey Irak’ın Hakurk bölgesinde görev yaparken Şehit düşen Bünyamin Çabuk’un babasından çocuklar için anlamlı yardım.

Ağlıboğaz Mahallesi’nde oturan Şehit babası Ünlen Çabuk ikamet ettikleri Ağlıboğaz Mahallesi’nde bulunan bir başka şehidimizin adını taşıyan Şehit Murat Özkozanoğlu İlk ve Ortaokulu’nun bahçesindeki oyun alanlarının yenilenmesi için yardımda bulundu.

Şehit babası Ünlen Çabuk, okulun oyun alanında bulunan ve eskimiş oyuncakların yenilenmesi için yeni salıncak ve kaydırak tipi grubun alımını üstlendi. Kozan Belediyesi, Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri de yeni oyuncakların kurulması ve alanın çevre düzenlemesi ile ilgilendi.

Belediye ekiplerimizin özverili bir şekilde çalışmalarını tamamlayıp, parkın kurulumunun bitirilmesinin ardından, bu örnek harekete öncülük eden şehit babası Ünlen Çabuk “Okul hemen evimin yanında, park kullanılmıyordu oyun gurupları eskidiği için öğrenciler zarar görmesin diye kilit vurmuşlardı. Ben de şehit oğlumun hayrına burayı yenilemeyi düşündüm, bu fikrimi de okul yönetimi ile paylaştım. Onlar da olur verince yeni oyun gruplarını aldım. Sağ olsun belediyemiz de hemen kurulumunu ve düzenlemesini gerçekleştirdi. Şimdi evimden, okulda oyun oynayan çocukları gördüğümde daha da mutlu oluyorum” sözleriyle ifade etti.