Anahtar Kelimeler: Şehidin birincinin parka verildi

Şehidin ve birincinin adı parka verildi

Şehidin ve birincinin adı parka verildi

Belediye Meclisi'nde alınan kararlarla, Şehit Sözleşmeli Piyade Er Bülent Alp ve Teknofest Türkiye Drone birincisi Cemal Şimşek’in adı parka verildi.

Kozan Belediyesi Kasım Ayı Olağan Meclis Toplantısı Belediye Başkanı Kazım Özgan başkanlığında gerçekleştirildi. Belediye meclis salonunda yapılan toplantıda gündemde yer alan 13 madde görüşülerek karara bağlandı.

Varsaklar Mahallesi'ndeki Tuğrul Bey Sokak üzerinde bulunan parkın isminin değiştirilerek, Hakkari Çukurca'da şehit düşen Sözleşmeli Piyade Er Bülent Alp’in isminin verilmesi oy birliği ile kabul edildi. Şehidin annesi Müşerref Alp oğlunun isminin sonsuza dek yaşatılması için Kozan Belediye Meclisi'ne bir parka veya sokağa isminin verilmesi yönünde talepte bulunmuştu.

Belediye Meclisi’nde bu yıl teknofest drone yarışmasında 1. olan Kozanlı Bursa Uludağ Üniversitesi Elektrik Elektronik Fakültesi öğrencisi Cemal Şimşek’in adının bir parka verilmesi konusu da görüşülerek karara bağlandı. Türkeli Mahallesi Şimşek Sokak’ta bulunan parkın isminin Cemal Şimşek Parkı olarak değiştirilmesine oybirliği ile karar verildi.

Kozan Belediye Başkanı Kazım Özgan, şehitlerimizin ve Kozan’ı Türkiye'de temsil eden kişilerin parklara ve sokaklara isimlerinin verilmesinden dolayı çok mutlu olduğunu, bu konuda emeği geçen meclis üyelerine teşekkür ettiğini ifade etti.