Anahtar Kelimeler: Şehit aileleri gaziler iftarda buluştu

Şehit aileleri ve gaziler iftarda buluştu

Şehit aileleri ve gaziler iftarda buluştu

Kozan Şehit Aileleri Malulleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği organizasyonuyla şehit yakınları ve gaziler iftar yemeğinde buluştu.

Kozan Kaymakamlığı, Kozan Belediyesi desteğiyle Kozan Şehit Aileleri Malulleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından şehit ailelerine ve gazilere iftar yemeği verildi. Hükümet Konağı bahçesinde bulunan dernek binası önünde verilen iftar yemeğine; Kozan Kaymakamı Şafak Gürçam, Kozan Belediye Başkanı Kazım Özgan, Kozan İlçe Jandarma Komutanı Nuh Anacık, daire amirleri, şehit yakınları gaziler ve aileleri katıldı. Kozan Kaymakamı Şafak Gürçam beraberinde dernek başkanı Sümmani Göztaş ve Belediye Başkanı Kazım Özgan iftar programına katılanları selamladılar. Kozan Kaymakamı Şafak Gürçam, şehit ailelerinin her daim yanlarında olduklarını ifade etti. Devletin hiçbir zaman şehit ailesini veya gazilerin herhangi bir isteğinde geri çevirmeyeceğini ifade etti. Böyle bir organizasyon yapılmasından dolayı da dernek başkanı Sümmani Göztaş'a ve yönetimine teşekkür etti. Kozan Belediye Başkanı Kazım Özgan ise, şehit aileleri ve gaziler ile birlikte olmaktan çok mutlu olduğunu dile getirdi. Vatan topraklarının Şehit kanlarıyla sulandığına dikkat çeken Kozan Belediye Başkanı Kazım Özgan, Sümmani Göztaş ve yönetimine de böyle bir organizasyon gerçekleştirdiği için ayrıca teşekkür etti.

Kozan Şehit Aileleri Malulleri Yardımlaşma Dayanışma Derneği Başkanı Sümmani Göztaş; "İlk defa böyle bir organizasyon gerçekleştirdik. Şehit ailelerimiz ve gazi arkadaşlarımızla bir araya gelmenin mutluluğunu yaşıyoruz. İnşallah, bundan sonraki yıllarda da birlik ve beraberliğimizi koruyarak aynı çatı altında olmaya devam edeceğiz" ifadelerini kullandı. Düzenlenen iftar programında derneğin eski başkanlarına protokol tarafından plaket takdim edildi. Şehit yakınları ve gaziler ise böyle bir programın düzenlenmesinden dolayı emeği geçen herkese ayrı ayrı teşekkür ettiler.