Şehit aileleri ve gaziler ile tanışma toplantısı

Şehit aileleri ve gaziler ile tanışma toplantısı

Kozan ve çevre ilçelerde bulunan şehit aileleri ve gazilerle tanışma etkinliği gerçekleştirildi. Düzenlenen etkinliğe Adana İl Emniyet Müdürü Zafer Aktaş’ın eşi Meryem Aktaş’ta katıldı.

 

 

Kozan Belediyesi’ne ait Dağılcak Dinlenme Tesisleri’nde bir araya gelen şehit aileleri, gaziler ve Emniyet Müdürü Zafer Aktaş’ın eşi Meryem Aktaş gazilerle ve şehit aileleri ile tanışma toplantısı gerçekleştirdi.

Düzenlenen toplantıya; Kozan İlçe Emniyet Müdürü Mehmet İyim ve eşİ, Emniyet Müdür Yardımcısı Ferdi Büyükatak ve eşi, Adana İl Emniyet Müdür Yardımcısı Nalan Özen, Toplum Destekli Polislik Şube Müdürü Semra Kan, Sosyal Hizmet Müdürlüğü görevlileri, Kozan İlçe Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği'nde görevli polisler katıldılar.

Toplantıda, Kozan ve çevresinde bulunan şehit aileleri ve yakınları ile tanışma toplantısı gerçekleştirildi. Meryem Aktaş, şehit ve ailelerinin, gazilerin bu vatanın emanetleri olduğuna dikkat çekerek, vatan için canlarını seve seve veren şehitlerimizin aileleri bizler için çok değerlidir. Onları korumak, kollamak ve her alanda yardımcı olmak için mücadelemizi sürdürüyoruz” diye konuştu.

Şehit aileleri ve gaziler düzenlenen etkinlikten dolayı Meryem Aktaş ve bütün müdürlere, görevli polis memurlarına teşekkür ettiler. Bu tür etkinliklerin yapılmasında emeği geçen herkese ayrı ayrı teşekkür ettiler.

Dağılcak Mesire Alanı’nda düzenlenen tanışma toplantısının ardından şehit aileleri, gaziler ve heyet Kozan'da da bir dizi ziyaret gerçekleştirdiler.