Anahtar Kelimeler: Şehit babasına

Şehit babasına son veda

Şehit babasına son veda

Şehidimiz Uzman Jandarma Çavuş Mehmet Bolat'ın babası Nazmi Bolat düzenlenen cenaze töreninin ardından son yolculuğuna uğurlandı.

2017 yılında Ağrı Doğubeyazıt'ta teröristlerle girdiği çatışmada şehit olan 38 günlük evli Uzman Jandarma Çavuş Mehmet Bolat'ın babası Nazmi Bolat hayatını kaybetti. 14 Nisan 2022 tarihli Kozan Ekspres Gazetesi’nde Canan Yücel ile Vatan Size Minnettar yazı dizimizde şehidimiz Mehmet Bolat'ın anne ve babasıyla röportaj gerçekleştirmiştik. “Dünyaları başına yıkıldı” başlıklı yazı dizimizde şehidimizin babası Nazmi ve annesi Ayşe Hanım ile söyleşi gerçekleştirmiştik. Bu röportajdan yaklaşık 2 ay sonra şehidimizin babası Nazmi Bolat'ı kaybettik.

Şehidimiz Mehmet Bolat'ın babası Nazmi Bolat için öğle namazına müteakip Kozan Mezarlığında cenaze töreni düzenlendi. Düzenlenen cenaze törenine ilçe jandarma komutanı Nuh Anacık ile birlikte Şehit  Aileleri Malulleri Yardımlaşma Ve Dayanışma Derneği Başkanı Sümmani Göztaş ve çok sayıda vatandaş katıldı. Kılınan cenaze namazının ardından okunan dualarla şehit babası Nazmi Bolat son yolculuğuna uğurlandı.

Kozan Ekspres Gazetesi olarak, şehit  babası Nazmi Bolat'a Allah'tan rahmet, kederli ailesine tüm sevenlerine başsağlığı diliyoruz.https://kozanekspres.com/resimler/2022-6/13/59101888621778.JPG