Şekerbank Kozan Şubesinde Kan Değişimi

Şekerbank Kozan Şubesinde Kan Değişimi

1 yıl önce Şekerbank Gaziantep Merkez Şubesinden Kozan Şubesi Müdürlüğüne atanan Şekerbank Kozan Şubesi Müdürü Yalın Doğu Yarkaya Ceyhan Şube Müdürlüğüne atandı.

K.Ekspres- 1 yıl önce Şekerbank Gaziantep Merkez Şubesinden Kozan Şubesi Müdürlüğüne atanan Şekerbank Kozan Şubesi Müdürü Yalın Doğu Yarkaya Ceyhan Şube Müdürlüğüne atandı.

Bir yıldan bu yana  ilçemizde görev yapan Yarkaya kamuoyu ile sıcak ilişkiler kurmayı başarabilen banka müdürleri arasındaki yerini almıştı.

Yarkaya´dan boşalan Şekerbank Kozan Şube Müdürlüğüne aynı şubede 2013 yılından buyana müdür yardımcılığı görevinde bulunan Halil İbrahim Çungur atandı.

Görevi Yarkaya´dan teslim alan Çungur  1 yılda bu yana şube müdürümüz olarak görev yapan değerli müdürümüz aynı zamanda abimiz Yalın Doğu Yarkaya´nın şubemize ve yöre halkımıza verdiği hizmetlerden dolayı kendisine çok teşekkür ediyorum.

Değerli müdürümüzden aldığımız bu güzel görevi kaldığı yerden çıtayı daha yükseklere çıkartmak adına mesai harcayacağız. Yerli sermayenin adeta simgesi haline gelen değerli hemşehrilerimizi şubemize çay içmeye davet ediyorum? dedi.

Şekerbank Kozan Şube Müdürlüğüne atanan Halil İbrahim Çungur evli ve 2 çocuk babasıdır.

Haber: H.Erciyes