Sektörün Parlayan İşletmesinden En Ucuz Sigorta Kampanyası

Sektörün Parlayan İşletmesinden En Ucuz Sigorta Kampanyası

Kozan´da 15 yıldan buyana sigorta üzerine hizmet veren Özenli Sigorta, Ethica Sigorta farkı ile müşterilerine en uygun ve en ucuz sigorta poliçesini kesiyor.

Kozan´da 15 yıldan buyana sigorta üzerine hizmet veren Özenli Sigorta, Ethica Sigorta farkı ile müşterilerine en uygun ve en ucuz sigorta poliçesini kesiyor.

Kozan´da 15 yıldan bu yana trafik sigortası, kasko, iş yeri, konut, deprem sigortası, tarsim ve sağlık sigortalarında hizmet veren Özenli Sigorta Türkiye´nin yerli sermayesi ile kurulmuş olan milli sigorta şirketi Ethica Sigorta´nın Kozan Acentalığı´nı alarak Kozanlıya en ucuz zorunlu araç sigortası hizmetini sunuyor.

Özenli Sigorta Sahibi Mustafa Özenli yaptığı açıklamada; ?Biz, 15 yıldan bu yana Kozan´da sigorta üzerine hizmet veriyoruz. Son yıllarda zorunlu taşıt sigortaları yükseldi. Tamamen yerli ve milli olan Ethica Sigorta´nın Kozan Acentalığını alarak müşterilerimize ve Kozanlıya zorunlu taşıt sigortasında en uygun sigorta fiyatını veriyoruz. Örneğin, diğer firmalar en düşük 560 lira fiyat verirken, Ethica Sigorta en düşük 350 liraya kadar Fiyat veriyor. Bu da müşterilerimizin karına olan bir iş. Biz de işlerimizin %65/70 kısmını Ethica Sigorta ile gerçekleştiriyoruz. Çünkü, tamamen yerli ve milli olan Ethica Sigorta diğer sigorta şirketlerinden daha düşük fiyat vererek piyasanın en ucuz sigorta şirketi durumunda. Bunun yanında yol yardımı hizmeti de Ethica Sigorta farkı ile müşterilerimize sunuluyor? dedi.

Kozan´da 15 yıldan bu yana sigorta konusunda markalaşan Özenli Sigorta Ethica Sigorta acentalığı anlaşmasını yaklaşık bir buçuk yıl önce tamamladı. Bu anlaşma ile birlikte, sigortada yeni bir çığır açmış olundu. %100 yerli firma olan Ethica Sigorta ile diğer bütün sigorta şirketlerinin altında fiyat çıkması ve Özenli Sigorta´nın güvencesinin altında olması vatandaşları memnun ediyor.

Ethica Sigorta´nın Kozan´daki tek yetkili acentası Özenli Sigorta Andıl Caddesi Çandıklı İşhanı zemin katta vatandaşların hizmetinde. Ayrıca, tüm soru ve görüşleriniz için 0505 416 19 21 nolu telefondan bilgi alabilirsiniz.