Sel, Türk Bayrağı´na Küfür Eden Kişiyi Şikayet Etti

Sel, Türk Bayrağı´na Küfür Eden Kişiyi Şikayet Etti

Feke´nin düşman işgalinden kurtuluşunun 98. yıl dönümü etkinliklerinde Feke Belediye Başkanı Ahmet Sel, kendine ait Facebook üzerinden canlı yayın yaparken Türk Bayrağı´na hakaret ve küfür eden şahıs hakkında Feke Cumhuriyet Başsavcılığı´na şikayette bulu

Feke´nin düşman işgalinden kurtuluşunun 98. yıl dönümü etkinliklerinde Feke Belediye Başkanı Ahmet Sel, kendine ait Facebook üzerinden canlı yayın yaparken Türk Bayrağı´na hakaret ve küfür eden şahıs hakkında Feke Cumhuriyet Başsavcılığı´na şikayette bulundu.

Olay, 22 Mart 2018 tarihinde saat 12.00 ile 12.05 arasında gerçekleşti. Belediye Başkanı Ahmet Sel, kendine ait Facebook üzerinden Feke´nin Kurtuluşu ile ilgili yapılan etkinlikleri canlı yayında paylaşırken, yorumlar kısmında Mehmet Kalkan isimli bir kişi Türk Bayrağı´na hakaret ederek, ağıza alınmayacak şekilde küfür etti. Bunun üzerine ekran fotosu alınan kişi hakkında Feke Cumhuriyet Başsavcılığı´na şikayette bulunuldu.

Cumhuriyet Başsavcılığı´na yapılan şikayette, ?22 Mart Feke´nin düşman işgalinden kurtuluşunun 98. yıl dönümü kutlamaları programında Feke Belediyesi´nin faaliyetlerini paylaştığı Ahmet Sel kullanıcı adıyla, Facebook sosyal medya aracından yapılan canlı yayın esnasında, Mehmet Kalkan isimli şahıs tarafından 22.03. 2018 günü saat 12 00 ile 12 05 saatleri arasında ?Bayrağınızı ?.. Ananızı ?..? şeklinde yorum atarak, ülkemizin bağımsızlık sembolü ve yüce Türk Milleti´nin namusu olan Türk Bayrağı´na hakaret etmiştir. Şahsın Türk Bayrağı´na yapmış olduğu hakaret ile ilgili olarak yorumda bulunduğu yer ve şahsın profilini gösteren fotoğraflar alınmıştır. Bu olay ile ilgili olarak Mehmet Kalkan isimli şahsın sosyal medya üzerinden tespit edilerek cezalandırılmasını istiyoruz? ifadeleri kullanıldı.