Selami Kangur cinayetinde tutuklu sayısı 3 oldu

Selami Kangur cinayetinde tutuklu sayısı 3 oldu

Kozan'a bağlı Oruçlu Mahallesi'nde otomobilinde silahlı saldırıya uğrayarak öldürülen Selami Kangur cinayeti ile ilgili olarak yürütülen soruşturmada bir kişi daha tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kozan’a bağlı Oruçlu Mahallesi’nde 9 Kasım 2020 tarihinde seyir halinde olan otomobilin de silahla göğsünden ağır yaralanan ve tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayan Selami Kangur’un cinayete kurban gittiği olayla ilgili jandarma yeni izlere ulaştı. 2 kişinin tutuklandığı cinayette 3 kişi göz altına alınırken 7 aydır tüm detayları inceleyen jandarma ekipleri cinayetin aydınlatılması için soruşturmayı sürdürüyor.

Kozan’a bağlı Oruçlu Mahallesi’nde 9 Kasım 2020 günü akşam saatlerinde seyir halinde olan Selami Kangur’un (54) kullandığı 01 RY 252 plakalı otomobil iki kişi tarafından kurşunlanarak Kangur cinayete kurban gitmişti.

Kangur cinayeti ile ilgili 7 aydır cinayetin aydınlatılması için çalışmaları sürdüren Kozan ilçe jandarma ekipleri daha önce O.Ç ve M.Ş’nin tutuklandığı soruşturmada Y.K, E.Ş ve A.E 3 yeni şüpheliyi göz altına alarak jandarmada ki ifadelerinin ardından Kozan Adliyesine getirdi.

Mahkemece A.E. tutuklandı, E.Ş. ve Y.K. adli kontrol şartı ile serbest kaldı.  Cinayetin geçmişe dayalı husumetten kaynaklandığı iddia edilirken soruşturmada tutuklu sayısı 3 oldu.