SEMERKAND İHTİYAÇ SAHİPLERİ YARARINA KERMES AÇTI

SEMERKAND İHTİYAÇ SAHİPLERİ YARARINA KERMES AÇTI

Semerkand Dergisi Kozan Temsilciliği tarafından ihtiyaç sahibi vatandaşlar yararına kermes açtı.

Göç Yolunda düzenlenen ve içerisinde gıda, giyim ve el işi ürünlerinin yer aldığı kermesin açılış kurdelesini Saadet Partisi Kozan İlçe Başkanı İbrahim Öcü, TÜMSİAD Kozan Başkanı Bülent Karaömerlioğlu, Ak Parti Kadın Kolları Başkanı Saffet Sarıca ve Esnaf Kefalet Kredi Koop. Başkanı Üzeyir Öztürk tarafından kesildi.

Okunan duanın ardından programın açılış konuşmasını gerçekleştiren Saadet Partisi Kozan İlçe Başkanı İbrahim Öncü; "Bu tür kermesler ilçemizde çok yararlı oluyor. Bunların hepsinin hayır ve hasenat işleri için yapıldığı belli. Hayır, yolunda birbirinizle yarışınız anlamında sosyal sorumluluk içerisinde ihtiyaç sahibi vatandaşlar yararına düzenlenen bu kermesimize destek verilmesi lazım. Damlaya damlaya göl olur imkânları dâhilinde bu şekilde az veren candan çok veren maldan diye düşünerek sosyal sorumluluğumuzu yerine getirmiş oluruz. Yapmış olduğunuz en küçük bir hayır bile insanları kaza ve beladan korur. İhtiyaç sahibi hemşerilerimiz yararına düzenlenen bu kermesi düzenleyen değerli arkadaşlarımıza teşekkür ediyor, kermesimizin hayırlara vesile olmasını diliyorum" dedi.

Semerkand Dergisi Kozan Temsilciliği tarafından ihtiyaç sahibi vatandaşlar yararına gerçekleştirilen kermesin 15 gün süre ile hizmet vereceği kaydedildi.