Anahtar Kelimeler: Şenoğul Çevikalp'

Şenoğul ve Çevikalp'in acı günü

Şenoğul ve Çevikalp

Kozan Belediye Başkan Yardımcısı Süleyman Şenoğul annesini kaybederken, Kozan Ticaret Odası Başkanı İdris Çevikalp ise babasını kaybetti.

Kozan Belediye Başkan Yardımcısı Süleyman Şenoğul'un annesi Hürü Şenoğul dün sabah namazı sonrası aniden rahatsızlanarak hayatını kaybetti. 11.00’da Kozan Asri Mezarlığında son yolculuğuna uğurlanan Şenoğul'un cenazesine aile yakınlarının yanı sıra sevdikleri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Kılınan cenaze namazının ardından okunan dualarla gözyaşları arasında son yolculuğuna uğurlanan Hürü Şenoğul'un yakınları defin işlemleri tamamlandıktan sonra taziyeleri kabul etti.

Kozan Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı İdris Çevikalp ise babası Cumali Çevikalp’i kaybetti. Kozan Ticaret Borsası Başkanı İdris Çevikalp’in babasının cenazesi 15.00’da düzenlenen cenaze töreninin ardından Kozan Mezarlığı'na defnedildi.

Kozan Ekspres Gazetesi olarak Kozan Belediye Başkan Yardımcısı Süleyman Şenoğul’un annesi Hürü Şenoğul'a ve Kozan Ticaret Borsası Başkanı İdris Çevikalp babası Cumali Çevikalp’e Allah'tan rahmet, geride kalan sevenlerine ve aile yakınlarına başsağlığı diliyoruz.