Servis Aracı Yan Yattı : 15 Öğrenci Yaralandı

Servis Aracı Yan Yattı : 15 Öğrenci Yaralandı

Kozan´da öğrenci servis aracı kaza yaptı, araç içerisindeki 15 öğrenciye hafif olarak yaralandı.

Kozan´da öğrenci servis aracı kaza yaptı, araç içerisindeki 15 öğrenciye hafif olarak yaralandı.

Kaza sabah saatlerinde Kozan-Feke Karayolu Sırelif mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Durmuşlu Köyü´nden Ağlıboğaz Şehit Murat Özkozanoğlu İlk ve Ortaokulu´na öğrenci taşıyan Cumhur Çetin yönetimindeki 01 RB 645 plakalı öğrenci servis aracı, havanın yağışlı olması nedeniyle kaygan zeminde direksiyon hakimiyetinin kaybedilmesi sonucu yan yattı.

Servis aracı içerisinde bulunan 15 öğrenci korku ve panik içerisinde araçtan çıkmaya çalıştı. Olay yerine çok sayıda ambulans çağırıldı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri servis aracı içinde bulunan ve hafif olarak yaralanan Arda Ö., Enver Kaan Ç., Filiz Ç., Hikmet Ç., Yasin K., Fatmanur K., Seyfi Can K., İsmail Ç., Ali K., Hilal Ç., Elif Tuğba K., Yağmur Ç., Sabır Can K., Balan K. ve Hüseyin Can A., Kozan Devlet Hastanesi acil servisine kaldırıldı. Yaralılar burada tedavi altına alındı.

Kazadan hemen sonra Ağlıboğaz İlköğretim Okulu idarecileri ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Faruk Sönmez´de kazadan kısa süre sonra Kozan Devlet Hastanesi acil servisine gelerek hem öğrencilerden hem de doktorlardan bilgi aldı.

Öte yandan servis sürücüsü polis tarafından ifadesi alınmak üzere Emniyet Müdürlüğü´ne götürüldü.

Polisin kaza ile ilgili inceleme başlattığı öğrenildi