ŞEVKİYE MAHALLE TOPLANTISI MİTİNGE DÖNÜŞTÜ

ŞEVKİYE MAHALLE TOPLANTISI MİTİNGE DÖNÜŞTÜ

İYİ Parti Kozan Belediye Başkan Adayı Mimar Kazım Özgan'ın Şevkiye Mahalle toplantısı mitinge dönüştü.

İYİ Parti Kozan Belediye Başkan Adayı Mimar Kazım Özgan, Şevkiye Mahallesinde düzenlediği toplantı, hava muhalefeti dolayısıyla Üstün Park Düğün Salonunda yapıldı. Tıklım tıklım dolan düğün salonunda halka hitap eden Özgan, asılsız ve yalan dedikodulara da cevap verdi. 

Düzenlenen toplantıya, İYİ Parti Mersin Milletvekili Burhanettin Kocamaz'da katıldı. İlk olarak İYİ Parti Kozan ilçe Başkanı Veysel Sırkıntı, selamlama konuşması yaparak gün içinde çıkan üç beş kişinin asılsız haberlerini yalanladı. Parti yönetiminden bazılarının yalan yanlış bilgilerle yönetim kurulu üyelerinden imza aldıklarını ve habersizce yönetimden istifa etti diye asparagas haberler yaymalarının yalan olduğunu beyan etti. Daha sonra İYİ Parti Kozan Belediye Başkan Adayı Mimar Kazım Özgan, toplanan kalabalığa yaptıpı ve yapacağı hizmet ve projelerden bahsederek, 31 Mart seçimlerde onlardan kendisine, Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ayyüce Türkeş'e ve İYİ Parti Belediye Meclis Üyesi Adayları için destek istedi. 

Son olarak vatandaşlara, İYİ Parti Mersin Milletvekili Burhanettin Kocamaz konuşma yaparak önümüzdeki seçimlerin önemini izah etti ve Kazım Özgan, Ayyüce Türkeş ve İYİ Parti Kozan Belediye Meclis Üyesi Adayları için destek vermeleri ricasında bulundu. Yapılan toplantı, çektirilen hatıra fotoğrafı ile son buldu.