Tarih: 23.08.2024 12:07

SEYYİT KÜTÜK EMEKLİ OLDU ANLAMLI VEDA

Facebook Twitter Linked-in

Kütük için Kozan Muhtarlar Derneği Başkanı Salim Açıkgöz tarafından muhtarlık binasında bir veda programı düzenlendi ve bugüne kadar yaptığı hizmetler dolayısıyla kendisine plaket takdim edildi.

Törende konuşan Salim Açıkgöz, Seyyit Kütük’ün muhtarlar için her zaman önemli bir isim olduğunu vurgulayarak, "Görev yaptığım müdürler arasında Seyyit Kütük’ün yeri bir başkadır. Muhtarlarımıza her zaman destek olmuş ve onlara büyük bir önem vermiştir. Emeklilik hayatında kendisine başarılar diliyorum" ifadelerini kullandı.

Duygusal anlar yaşayan Seyyit Kütük ise yaptığı konuşmada, "Bu plaket benim için çok değerli. 1991 yılından beri Kozan’da görev yapıyorum ve bu süreçte 88 köy muhtarımızla birlikte çalıştım. Bugüne kadar kimseyi bilerek kırmadım, kalbini kırdıklarım varsa helallik diliyorum. Tüm muhtar arkadaşlarıma teşekkür ediyorum" dedi.

Seyyit Kütük, 1985 yılında Yumurtalık İlçe Özel İdare’de başladığı memuriyet hayatına, 1991 yılından itibaren Kozan’da Özel İdare Müdürü olarak devam etti. 2014 yılında Özel İdarelerin kapanmasıyla Kozan Belediyesi’nde Muhtarlık İşleri Müdürlüğü görevini üstlenen Kütük, uzun yıllar hizmet ettiği memleketinde, son olarak bu görevi yürütürken emeklilik kararı aldı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —