SİBEL İLETİŞİM TÜRK TELEKOM YETKİLİ BAYİ OLDU

SİBEL İLETİŞİM TÜRK TELEKOM YETKİLİ BAYİ OLDU

Kozan´da iletişim alanında ön planda olan Sibel İletişim bünyesine, yepyeni bir yenilik daha katarak yoluna devam ediyor. Sibel İletişim Türk Telekom Yetkili Bayisi oldu.

 

 

/resimler/2019-7/26/1205535205488.jpgozan´da yaptığı kampanyalarla ve sunduğu hizmetlerle her daim ön planda olan Sibel İletişim Türkiye´nin önde gelen telekomünikasyon firmalarından biri olan Türk Telekom´un Kozan yetkili bayisi oldu.

Konu ile ilgili olarak bilgi veren Sibel İletişim´in sahibi Sibel Mantaş: ?İşyerimizi açtığımız günden bu yana vatandaşımıza daha kaliteli hizmet verebilmek için elimizden gelen her türlü çabayı gösteriyoruz. Müşterilerimize kalitenin en iyisini verebilmek için Türk Telekom ile anlaşma sağladık. Sibel İletişim bundan sonra Türk Telekom Yetkili Bayi olarak hizmet vermeye devam edecek. Bizim müşterilerimize sunduğumuz kampanyalar arasında en önemli olanı, Türk Telekom hattına sahip olan müşterilerimize 6 ay ile 12 ay taksitle akıllı cihaz vermemiz. Türk Telekom hattına sahip olan bütün vatandaşlarımız teknoloji harikası akıllı telefonlara sahip olabilmek için Sibel İletişim´e gelmeleri gerekiyor. Bizler burada müşterilerimizin bütün isteklerine cevap verebilecek akıllı cihazları 6-12 taksit olarak verebiliyoruz. Bunların yanında bütün telefonlar için her türlü aksesuar çeşitlerini de müşterilerimize sunuyoruz? dedi.

Saimbeyli Caddesi Leke Jeans karşısında hizmet veren Sibel İletişim güleryüzlü ve tecrübeli personelleri ile adından sıkça söz ettirmeye devam edecek gibi. Özellikle akıllı cihaz almak isteyen Türk Telekom hattı kullanıcılarının mutlak suretle Sibel İletişim´e giderek bilgi almaları gerekiyor. Hızlı, güvenli ve kaliteli hizmetin tek adresi olan Sibel İletişim müşterilerinin memnuniyeti için her türlü kolaylığı sağlıyor.