Anahtar Kelimeler: Silahlı Kavga Yaralı

Silahlı Kavga : 1 Ölü, 2 Yaralı

Silahlı Kavga : 1 Ölü,  2 Yaralı

Kozan´da meydana gelen silahlı kavgada 1 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi de yaralandı.

Kozan´da meydana gelen silahlı kavgada 1 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi de yaralandı.

Olay, gece 00.00 sıralarında Hacımirzalı Mahallesi Çevreyolu üzeri Kozan Meslek Yüksek Okulu Kavşağı civarında meydana geldi. İddialara göre Emrah G. (29) ile eski eniştesi olduğu öğrenilen Cihangir Kuşvuran(30) arasında alacak verecek konusundan dolayı tartışma çıktı. Tartışma büyüyünce Emrah G. isimli şahıs kendisine ait av tüfeğiyle eski eniştesi olan Cihangir Kuşvuran ve yanında bulunan arkadaşları Mehmet Ali Ö(34) ve Necati G.(29) isimli şahıslara ateş etti. Cihangir Kuşvuran ağır yaralandı. Diğer iki şahıs ise vücudunun çeşitli yerlerinden yaralandılar.

/resimler/2018-9/25/0443030191334.jpg

Olayın fark edilmesi üzerine olayın yaşandığı yere çok sayıda polis ekibi ve sağlık ekibi sevk edildi. Olay yerine gelen ambulanslarla ağır yaralanan Cihangir Kuşvuran ve arkadaşları Kozan Devlet Hastanesi Acil Servisi´ne kaldırıldı. Yaralılara burada müdahale edildi. Mehmet Ali Ö. isimli şahıs Kozan Devlet Hastanesi Acil Servisi´ndeki tedavisinin ardından Adana´ya sevk edildi.

Durumu ağır olan Cihangir Kuşvuran ise yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı, hayatını kaybetti.

/resimler/2018-9/25/0443375660682.jpg

Öte yandan bir kişiyi öldürdüğü, 2 kişiyi yaraladığı iddia edilen Emrah G. isimli şahıs ise olayda kullandığı av tüfeği ile birlikte polis tarafından yakalandı.

Polisin olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlattığı öğrenildi.