Anahtar Kelimeler: Silahlı saldırı yaralı

Silahlı saldırı : 2 yaralı

Silahlı saldırı : 2 yaralı

Kozan´da gece geç saatlerde meydana gelen silahlı olayda 1 yabancı uyruklu 2 kişi yaralandı.

Olay, geçtiğimiz Salı gecesi 01.00 sularında Adana Caddesi üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre; kimliği belirlenemeyen kişi veya kişiler yolda seyir halinde olan bir araca uzun namlulu silahlarla ateş etmeye başladı. Silahlardan çıkan kurşunlardan biri araç şoförü yanında bulunan Şekip Ç. (43) başından yaralandı. Mermi yağmuruna tutulan aracın şoförü olay yerinden hızlı bir şekilde uzaklaşarak Kozan Devlet Hastanesi Acil Servisi´ne arkadaşını götürdü. Yaralı Kozan Devlet Hastanesi Acil Servisi´nde tedavi altına alındı.

Silahlı saldırının olduğu esnada pencereden dışarı bakan Suriye uyruklu 14 yaşındaki Muhammed Elileyvi isimli çocukta kolundan yaralandı. Çocuğun ailesi olay yerine 112 Acil Servis ekiplerini çağırdı. Sağlık ekipleri yaralı çocuğu alarak Kozan Devlet Hastanesi Acil Servisi´ne kaldırıldı. Edinilen bilgilere göre; her iki yaralınında hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

Olaydan hemen sonra Adana Caddesi üzerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Polis ekipleri yolu kısa süreliğine trafiğe kapattı. Yol üzerinde onlarca boş kartuş bulunurken, araçta da onlarca kurşun izi tespit edildi. Polis ekiplerinin uzun süreli olarak yaptıkları çalışmanın ardından yol yeniden trafiğe açıldı.

1´i yabancı uyruklu 2 kişinin yaralandığı silahlı saldırı ile ilgili olarak polisin geniş çaplı soruşturma başlattığı öğrenildi.