Sıralamaya giremeyen aday adayları yemekte buluştu

Sıralamaya giremeyen aday adayları yemekte buluştu

İlçemiz Kozan’ da Ak Parti’ den 2015 genel seçimleri için Adana milletvekili aday olmak için mücadele eden aslen Kozan’ lı olan aday adayları Ak Parti Kozan ilçe teşkilatı tarafından düzenlenen akşam yemeğinde bir araya geldiler.

Ak Parti Kozan ilçe Başkanı Veli Gelebek’ in ev sahipliğinde gerçekleştirilen yemeğe Ak Parti’ den aday adayı olan Mustafa Yavuz, Ali Özgüner, Hilmi Baysal, Mustafa Elibol, Taner Uzun, Taşkın Özkul, Abdullah Avcı, Yusuf Bilgili, İdris Deveci ve Âdem Ocak katıldılar.

Ak Parti Kozan İlçe Başkanı Veli Gelebek düzenlenen etkinlikte yaptığı konuşmada; “ Bizler partimiz için, geleceğimiz için, arkamızdan gelen nesiller için canla başla mücadelemiz sürmektedir. İlçemiz Kozan’ da birçok arkadaşımız, partilimiz aday adaylığı yolunda mücadele etti. Ancak parti büyüklerimizin doğrultusunda düzenlenen aday listelerine birçok arkadaşımız giremedi. Allah’ tan hayırlısı buymuş. Asla küsme, darılma veya kırgınlık yoktur. Yine her şey partimiz için ve ülkemiz için. Ülke menfaatinde ilerlemek her zaman boynumuzun borcudur. Bu gün burada toplanmamızın nedeni partimize ve davamıza sahip çıktığımızın bir göstergesidir. Çıkmış olduğumuz bu yolda aynı adaymış gibi devam edeceğimizden kimsenin şüphesi olmasın. Ben aday adaylığı süresince partimiz adına başarılı birçok çalışma yapmış bütün arkadaşlarımıza sonsuz şükranlarımı sunuyorum” dedi.

Düzenlenen etkinlik yenilen akşam yemeğinin ardından yapılan sohbet ve muhabbetlerin takip etmesiyle son buldu.