Sırelif Gazetesi 3 yaşında

Sırelif Gazetesi 3 yaşında

Kozan'da haftalık olarak yayın hayatını sürdüren Sırelif Gazetesi 3. kuruluş yıldönümü gecesini Ahmet Selçuk İlkan konseri ile kutladı.

Kozan'da haftalık olarak yayın hayatını sürdüren imtiyaz sahipliğini Ertan Şahin'in yaptığı Sırelif  Gazetesi’nin 3. kuruluş yıl dönümü gecesi Ayna Organizasyonda gerçekleşti. Geceye ünlü sanatçı Ahmet Selçuk İlkan'ın konseri damga vurdu. Gecede, siyasetten iş dünyasına, esnafından gazetenin okuruna kadar çok sayıda davetli bir araya geldi.

Kozan Sırelif Gazetesi sahibi Ertan Şahin; "Öncelikle sizlerin huzurunda türlü zorluklarla beni bugüne getiren fikri hür, vicdanı hür üç evlat yetiştiren canım anneme ve babama teşekkür etmek istiyorum. Bugün, aslında tarihi bir mekandayız. Sırelif mevkideyiz. Efsaneye göre; Kurtuluş Savaşı yıllarında Elif adında bir kadın yaşıyor. Tam bu bölgede. Fransız ve Ermeni çetelerine karşı mükemmel bir mücadele gösteriyor. Elif çatışırken, bir daha haber alınamıyor. Sır olup gidiyor. Selam olsun sır olanlara. Selam olsun Sıreliflere. Selam olsun Nene Hatunlara. İşte efsane sır Elif'in ruhu hepimizi buraya getirdi. Bizi buluşturdu. Türkiye Kurtuluş Savaşı'nın mimarları tabii ki Türk kadınlarıdır. Nene Hatunlar, Halide Edip adıvarlar, Sırelifler… biz de bu ismi yaşatalım dedik. Sırelif Gazetesi sahibi olarak sizleri aramızda gördüğümüz için çok mutluyuz” İfadelerini kullandı.

Yapılan konuşmaların ardından ünlü sanatçı Ahmet Selçuk İlkan sahne aldı. Konserde 67 yaşına giren Ahmet Selçuk İlkan için doğum günü pastası kesildi. Gecede bütün davetliler ayağa kalkarak İzmir Marşı'nı okudular.

Duygulu ve eğlenceli anların yaşandığı gece sonunda Sırelif Gazetesi İmtiyaz Sahibi Ertan Şahin bütün davetlilere ayrı ayrı teşekkür etti.

Kozan Ekspres Gazetesi olarak, 3. yaşını dolduran Sırelif Gazetesi'ne yayın hayatında başarılar diliyoruz.



Anahtar Kelimeler: Sırelif Gazetesi yaşında