Sırkıntı; 'Kozan'daki iktidar rüzgarı Ankara'da çok iyi esiyor'

Sırkıntı;

İYİ Parti Kozan İlçe Başkanı Veysel Sırkıntı ve ilçe yönetimi Ankara'ya çıkarma yaptı.

Sırkıntı, İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener ile görüşerek partinin çalışmaları hakkında ve bölgenin sıkıntıları ile ilgili olarak bilgi verdi. Veysel Sırkıntı ilçe yönetimi ile birlikte partinin üst düzey yöneticileri ile de görüşme gerçekleştirdi. Ziyaretler sonrasında Kozan Ekspres Gazetesi’ne önemli açıklamalarda bulunan İyi Parti Kozan İlçe Başkanı Veysel Sırkıntı: "ilçe yönetimimiz ile birlikte, Ankara'ya bazı ziyaretlerde bulunmak için gittik. Burada, genel başkanımız Sayın Meral Akşener ile görüştük. Grup toplantısına katıldık. Partimizin üst düzey yöneticileri ile görüşme gerçekleştirdik. Kozan’ımızda esen iktidar rüzgarının Ankara'da daha iyi estiğini gördük. 2023 ve 2024 seçimlerinde İyi Parti iyilerin gücü ile iktidara yol yürüyecek. Biz, ilçemizde üzerimize düşen işi fazlasıyla yerine getiriyoruz. Vatandaşımızın her daim yanında oluyoruz. Onların sıkıntılarını dinleyerek çözüm odaklı siyaset yapıyoruz" ifadelerini kullandı.

İyi Parti Kozan İlçe Başkanı Veysel Sırkıntı gerçekleştirdiği ziyaretlerde tarım bölgesi olan Kozan'daki ekonomik zorlukları da dile getirdi. Çiftçinin üretim yapamaz hale geldiğini ifade eden Veysel Sırkıntı: "iktidarın yanlış ekonomik politikası yüzünden şu anda ekonomik anlamda çok büyük bir cendereden geçiyoruz. Çiftçimiz üretemez hale geldi. Vatandaşın alım gücü düştü. Yarın neye nasıl zam geleceğini artık bilemez olduk. Zamla yatıp, zamla kalkıyoruz. Ekonomisi güçlü Türkiye için İyi Parti'nin iktidara gelmesi gerekiyor. Önce Allah'ın sonra da vatandaşların desteğiyle biz iktidar olduğumuzda bütün bu ekonomik sorunlar ortadan kalkacak” dedi.

Kozan Ekspres Gazetesi imtiyaz sahibi Hüseyin Erciyes, Veysel Sırkıntı’nın gerçekleştirdiği nazik ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, siyasi çalışmalarında başarılar diledi.