Sırkıntı tekrar aday

Sırkıntı tekrar aday

3 Şubat 2015 tarihinde yapılacak olan Kozan Ziraat Odası Başkanlık seçimlerinde önceki dönem ziraat odası başkan adayı Veysel Sırkıntı tekrar aday olacağını açıkladı.

3 Şubat 2015 tarihinde yapılacak olan Kozan Ziraat Odası Başkanlık seçimlerinde önceki dönem ziraat odası başkan adayı Veysel Sırkıntı tekrar aday olacağını açıkladı.

Adaylığı ile alakalı olarak gazetemize özel açıklamalarda bulunan Veysel Sırkıntı, “ Çiftçilerimize hizmet için adayım” dedi. Sırkıntı; “3 Şubat tarihinde yapılacak olan odamızın seçimlerinde çiftçi hemşerilerimize daha iyi, daha şeffaf, daha kaliteli hizmet etmek için adayım. Odamızın 103 delegesi bulunmaktadır. Bu 103 delegemiz bizleri tercih eder ise seçildiğimiz günden itibaren hizmetlerimize başlayacağız. Bilindiği üzere 2011 yılında yapılan oda başkanlık seçimlerinde aday olmuştum. O tarihte yapılan seçimlerde az bir oy farkı ile seçimleri kaybetmiştim. Bu dönemde ise biraz daha deneyim kazanarak ekibimle birlikte aday olmaya karar verdim. Seçilmem halinde 2011 yılında vermiş olduğum sözlerimin tamamının arkasındayım. Kışın yağmurda yazın kavurucu sıcaklarda çiftçilerimiz İlçe Tarım Müdürlüğü ve Ziraat Odası arasında rezil olmaktadırlar. Seçilmemiz halinde odamızın hizmet binasını İlçe Tarım Müdürlüğü binasının çok yakınlarına taşıyacağız. Bu hizmetlerimizle çiftçilerimizin rezilliğini ortadan kaldıracağız. Köylerimizde cenaze aracı büyük bir sıkıntı oluşturmaktadır. Odamız adına bir adet cenaze aracı alacağız. Bu cenaze aracımız tüm üyelerimizin cenaze nakil işlerinde ücretsiz olarak hizmet verecek, üyelerimizi ilgilendiren gerek desteklemeler, gerek krediler, gerekse bilgiler anında SMS yolu ile tüm üyelerimize anında ulaştırılacak. Bizim çiftçimiz elde edeceği avantajları bittikten sonra değil çıktığı gün öğrenecekler. Ben şunu ifade etmek istiyorum. Sonuç olarak mevcut başkanın 22 yılda yapamadığı birçok hizmeti ben sadece 3 yılda gerçekleştireceğim. Bu işin her kademesini yıllardan buyana çok iyi bilmekteyim. Allah nasip eder, delegelerimiz teveccüh gösterir, başkan seçilirsem Kozan çiftçisi hizmete doyacak” dedi.