Anahtar Kelimeler: FİKİR YAŞINDA

SON FİKİR 10 YAŞINDA

SON FİKİR 10 YAŞINDA

İmtiyaz sahipliğini Yalçın Kara´ nın yaptığı, ilçede haftalık olarak yayınlanan Son Fikir Gazetesi 10.cu kuruluş yıldönümü kutlamalarında okurlarıyla bir araya geldi.

İmtiyaz sahipliğini Yalçın Kara´ nın yaptığı,  ilçede haftalık olarak yayınlanan Son Fikir Gazetesi 10.cu kuruluş yıldönümü kutlamalarında okurlarıyla bir araya geldi.

Yalçın Kara´ nın sahipliğini yaptığı Son Fikir Gazetesi Cuma günü Elit Balo Salonunda düzenlenen proğramla 10. kuruluş yıl dönümünü kutladı. Gazete okurları ile sevenlerinin bir araya geldiği gecede bir birinden değerli isimler kendilerini gösterdi.

Geceye Feke Belediye Başkanı Ahmet Sel, Saimbeyli Belediye Başkanı M. Şahin Gökçe, Kozan Belediye Başkan Yardımcılarından Cengiz Yeşiloğlu ve Yaşar Şenöz, Aski Bölge Temsilcisi Tayfun Çiftçi´ nin yanı kamuoyunun yakından tanıdığı siyasi yüzler ve davetliler katıldı.

Gecede açılışı gazete sahibi Yalçın Kara´ nın açılış konuşmasından sonra, geceye katılan belediye başkanlarına ve bazı davetlilere söz hakkı verilerek görüşleri alındı.