Sönmez´e Erciyes´ten Hayırlı Olsun Ziyareti

Sönmez´e Erciyes´ten Hayırlı Olsun Ziyareti

Geçtiğimiz hafta yapılan olağan kongrede Kozan Sulama Birliği Başkanı seçilen Kadir Sönmez´e gazetemiz İmtiyaz Sahibi, Araştırmacı Gazeteci Hüseyin Erciyes hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Birlik binasında bulunan makamında ziyaret ettiğimiz Başkan Sönmez çiftçimizin daha iyi hizmet alabilmesi için gecelerini gündüzlerine katarak çalışacaklarını kaydetti.

Ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Sönmez ? Biz buraya birlik ve üyelerimize hizmet için seçildik. Göreve başladığımız andan itibaren çalışmalarımıza hız verdik. Öncelikle bölge çiftçimizin sulamada hiçbir problem ve sıkıntı ile karşılaşmaması için yeni projeler üretiyoruz. Projesi hazırlanan kapalı sulama sistemi ile ilgili çalışmalarımızı yakın markaja aldık.

Görevimizi çiftçilerimizin çıkarları doğrultusunda yapar iken, çiftçilerimizin de birliklerine sağlam eller ile sarılmasını ve tahakkuk eden ödemeleri gününde gerçekleştirmelerini rica ediyorum. Sizlere de ziyaretinizden dolayı çok teşekkür ediyorum. Dedi.

Erciyes ise yeni seçilen Kadir Sönmez´e görevinde başarılar diledi.