Anahtar Kelimeler: SOSYETE PAZARI TEKRAR KOZAN’ AÇILDI

SOSYETE PAZARI TEKRAR KOZAN’DA AÇILDI

SOSYETE PAZARI TEKRAR KOZAN’DA AÇILDI

Kozan Belediyesi tarafından önceki yıllarda hizmet veren Sosyete Pazarı yenilenen Aşağı Çarşı’da tekrardan açılarak vatandaşların hizmetine sunuldu.

Pazarın açılması için vatandaşlardan yoğun bir talep geldiğini belirten Kozan Belediye Başkanı Kazım Özgan ''Bizler vatandaşımızın istek ve taleplerine önem veriyoruz. Kozan’da ki  esnaflarımızda bu sürece dahil olacaklardır.'' diyerek Kozanlı esnaflarında sosyete pazarında satış yapacağını ve mağdur edilmeyeceğini belirtti.

Kozanlı vatandaşların ihtiyaçlarını gidermek için başka yerlere gitmeyeceğini belirten Kozan Belediye Başkanı Kazım Özgan ''Sosyete Pazarı'nı artık ilçemizde de açtık. Cuma Günleri Büyük Cami ile Aşağı Çarşı arasında sosyete pazarı açık olacaktır. Bu pazar sayesinde ilçemizde yeni bir heyecan, bir hareketlilik oluşacaktır.'' dedi.

Aşağı Çarşıda Cuma günleri hizmet vermeye başlayan Sosyete Pazarı’mızda giyim, hediyelik eşya, zücaciye ve çeşitli ev eşyaları mağaza fiyatlarına göre daha uygun bir şekilde satışa sunulacaktır. Kozanlı esnaflarımız da bu sürece dahil olacaklardır. Kozanlı hemşerilerimize hayırlı uğurlu olsun'' diye konuştu.

Sosyete Pazarı’na gelen vatandaşlar ve bölgede bulunan esnaflar yeniden açılmasından dolayı Kozan Belediye Başkanı Kazım Özgan’a teşekkür ettiler.