Anahtar Kelimeler: SÖZLÜ KOZAN EŞRAFI BULUŞTU

SÖZLÜ KOZAN EŞRAFI İLE BULUŞTU

SÖZLÜ KOZAN EŞRAFI İLE BULUŞTU

Adana Büyük Şehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü Kozanlı iş adamlarıyla sabah kahvaltısında bir araya geldi.

 

Göç Yolu üzerinde bulunan Kahvelant´ ta gerçekleştirilen proğramaKozanlı iş adamlarının yanı sıra Hüseyin Sözlü ve MHP 26. dönem Adana Milletekili adayı Cahit Öztok, MHP Kozan ilçe Başkanı Nihat Atlı ve yönetimi katıldı. gerçekleştirilen kahvaltı proğramından sonra konuşma yapan MHP Kozan İlçe Başkanı Nihat Atlı; "Hüseyin Sözlü Başkanımızın düzenlediği sabha kahvaltısına hepiniz hoş geldiniz. Ben fazla bir şey söylemeden sözü Sayın Hüseyin Sözlü Başkanıma bırakmak istiyorum" dedi.

Atlı´ nın ardından konuşma yapan Hüseyin Sözlü; " Bu gün burada buluşarak bizleri onurlandıran siz sevgli dostlarıma çok teşekkür ediyorum. amacımız Adana ile birlikte bütün ilçelerine ve bağlarına en iyi şekilde hizmet etmektir. 30 Kasım seçimlerinde önce Allah´ ın izni ile sonra da sizlerin tevetcühü ile büyükşehir belediye başkanlığına seçildik. elimizden geldiği kadar da hizmet etmeye devam ediyoruz. Gerekli hiç bir istek ve hizmeti geri çevirmedik. Gerekli olan hizmeti hemen projesini hazırlatıp uygulamaya koyuyorz. Sizler bizleri seçtiniz, bizlerde size layık olmak için çalışıyoruz. Kozan´ ın bizler için ayrı bir yeri var. Kozan siyasette önemli bir yeri kapsıyor. 7 Haziran´ da yapılan seçimlerde halkımız bir karar verdi ve tek başına bir parti hükümet kuramaz dedi.  Ancak bazıları buna razı olmadı ve erken seçim kararı aldılar. Bu karar neticesinde tekrardan siyasi parti adayları belli oldu ve MHP´ de 2011 yılında 4. sıra adayı olan Cahit Öztok genel başkanımızın kararı ile 1 Kasım seçimlerinde tekrardan aday gösterdi. Bizlerde elimizden geleni bu arkadaşımız için göstermeye hazırız. Kendisi Kozanlı olup, bölgemizinde sorunlarını bilen bir kişi. Onun için 1 Kasım seçimlerinde elimizden geldiği kadar destek olalım. Ben katılımlarınızdan dolayı hepinize ayrı ayrı teşekkür ederken sözü milletvekili adayımız Cahit Öztok Beye bırakıyorum" dedi.

MHP Adana Milletvekili Adayı olan Cahit Öztok; " Sözlerime başlamadan önce şehit ve gazilerimizi rahmetle anıyor katılımlarınızdan dolayı hepinize teşekkür ediyorum. Hüseyin Szölü Başkanım mütevazi bir konuşma yaparak bizleri onurlandırdı. Genel Başkanımız bilge lider Devlet Bahçeli Bey beni layık gördü aday gösterdi. Bu kararı karşısında bende sizlere layık olmaya çalışacağıma sizlerin huzurunda söz veriyorum. 2011 yılında az bir oy farkı ile seçilemedik. Ancak 7 Haziran seçimlerinde bazı partiler bölgemizden de çıkan oylarla milletvekili sayılarını yükseltirken bizim partimiz sadece 3 milletevkili çıkarttı. Ben bu durumdan çok rahatsız oldum. Nedenini soracak olursanız MHP Adana´ nın partisi. Kuruluş yeri Adana´ dır. Ancak bakıyoruz ki Adana´ da MHP sadece 3 milletebkili çıkarabiliyor. İşte geldiğimiz noktlara belli. Ülkemiz sorunlarla boğuşuyor. Ülkemizin en büyük sorunlarından sadece iki tanesini söyleyecek olursa birincisi terör ikincisi ise ekonomi sorunudur. Ancak bazı zihniyetler ülke ekonomisi bu halde iken erken seçim diye tutturdular. Ardından ise MHP koalisyona girmiyor diye yandaş medya kamuoyuna pompalamaya başladı. Genel Başkanımız Devlet Bahçeli bey seçimlerin hemen ardından CHP, AKP ve HDP hükümeti kursunlar biz ana muhalefet görevini üsteleceğiz, ancak illaki erken seçim diyorsanız kadrolarımızla bizde varız dedi. Bu olay yandaş medya taraından çarpıltılarak MHP koalisyona uzak duruyor dediler. İşte ülke ekonomisi ortada iken birde erken seçim çıkardılar. Akabindeki olayları ise söylemem hiç gerek yok sizler bizlerden daha iyi bildiğinizden eminim. Bizim adaylarımızın hepsi yerli ve milli adaylar. Kadrolarımız tam teşekküllü işinin ehli insanlar. Geçmişinde çeşitli bakanlıklarda görev yapmış kişilikler. Bu sebepten dolayı hiç kimsenin en ufak bir terettütü dahi olmasın. Bölgemizden HDP´ ye oy çıkarken HDP milletvekili sayısı arttırdı. Bu seçimlerde de diyorum ki bizim partimize oy vermek zorundasınız. NEdeni ise ben kendi şahsıma konuşacak olursam Kozan´ ın bağrında yetişmiş, Kozan´ da büyümüş biri olarak sizlerden destek istiyorum. Cenab-ı Allah nasip ederde parlamentoya gidebilirsek bölgemiz sorunlarını tek tek çözmeye hazırız. Bütün projelerimiz hazır. Sadece Önce Allah´ ın yardımı sonra sizlerin desteklerini bekliyorum. Katılımlarınızdan dolayı sizlere çok teşekkür ediyorum" dedi.

Proğram Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü´ nün Kozan Belediye Başkanı Musa Öztük´ ü makamında ziyaret etmesiyle son buldu.