Anahtar Kelimeler: SÖZÜMÜN ARKASINDAYIM ’”

SÖZÜMÜN ARKASINDAYIM : “ADAY MHP’DEN”

SÖZÜMÜN ARKASINDAYIM : “ADAY MHP’DEN”

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kozan İlçe Başkanı Şerif Köşeli, yaklaşan 2024 yerel seçimlerine ilişkin yaptığı açıklamalarıyla dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor.

Gazetemize verdiği röportajda Köşeli, Kozan Belediye başkan adayının Cumhur İttifakı'ndan ve MHP'den olacağını bir kez daha vurguladı. Bu açıklama, partinin içindeki belediye başkan aday adaylarının sayısında artışa sebep oldu.

 

Şerif Köşeli'nin ifadeleriyle birlikte Milliyetçi Hareket Partisi'nde büyük bir heyecan yaşanıyor. Diğer siyasi partilerden henüz bir ses çıkmazken, MHP'de belediye başkan aday adaylarının sayısı her geçen gün artıyor. Köşeli, 2024 yılındaki yerel seçimlere Cumhur İttifakı olarak katılacaklarını belirtti ve belediye başkan adayının kesinlikle MHP'den olacağını bir kez daha açıkça ifade etti.

 

Şerif Köşeli'nin bu cesur açıklamalarıyla birlikte Milliyetçi Hareket Partisi, yerel seçimler için güçlü bir pozisyon elde etmiş oldu. MHP'nin kararlılığı ve Cumhur İttifakı'na olan bağlılığı, partinin adayının Kozan Belediye Başkanlığı için önemli bir aday olacağının işaretlerini veriyor.

 

Milliyetçi Hareket Partisi'nin Kozan İlçe Başkanı Şerif Köşeli, açıklamalarında şunları söyledi: "2024'te yapılacak olan mahalli idareler seçimlerinde Cumhur İttifakı olarak yarışacağız. Cumhur İttifakı'nın bileşenlerinden AK Parti ve MHP olarak belediye başkan adayının Milliyetçi Hareket Partisi'nden olacağını bir kez daha vurgulamak istiyorum. Bu konuda netiz. Kozan için en iyi hizmeti verecek adayımızı seçimlerde destekleyeceğiz."

 

Milliyetçi Hareket Partisi'nin bu açıklamaları, yerel siyasette heyecanlı bir atmosfer oluşturdu. Kozan Belediye başkan aday adaylarının artması, seçimlerin daha rekabetçi ve demokratik bir ortamda geçeceğinin de bir göstergesi olarak değerlendiriliyor. Kozan halkı, gelecek yerel seçimlerde Milliyetçi Hareket Partisi'nin adayıyla güçlü bir şekilde temsil edileceğine inanıyor ve seçim sürecini heyecanla bekliyor.