SP GENEL İDARE KURUL ÜYESİ ÇALIŞKAN; ?10 YILI AŞKINDIR KAN AKIYOR?

SP GENEL İDARE KURUL ÜYESİ ÇALIŞKAN; ?10 YILI AŞKINDIR KAN AKIYOR?

Saadet Partisi Kozan İlçe Teşkilatı ?Türkiye´de ve Dünya´da neler oluyor? konulu konferans düzenledi.

Anadolu Gençlik Derneği Kozan Külliyesi´nde düzenlenen konferansa konuşmacı olarak SP Genel Kurul İdare Üyesi, Mustafa Kemal Üniversitesi Öğretim Görevlisi Yardımcı Doç. Dr. Necmettin Çalışkan ve SP Genel Kurul Üyesi Abdullah Aydın katıldılar.

Açılış konuşması yapan SP Kozan İlçe Müfettişi Süleyman Şenoğul ?Dünya´da ve Türkiye´de olanlara milli görüş penceresinden bakmak gerekiyor. Nedir milli görüş? Milli görüş dini görüştür. Hocamız ne derdi? ?Dini görüş Âdem aleyhisselâmdan bu yana Hak´la, Batıl´ın mücadelesidir? derdi. Bu safta yer tutmak gerekir. Cumhuriyetten bu yana 64 tane hükümet kurulmuş ama 1 tane denk bütçe yapılmıştır. Denk bütçe bir ülkenin gelirleriyle giderlerinin birbirlerini karşılamasıydı dedi.

SP Genel Kurul Üyesi Abdullah Aydın yaptığı konuşmada sosyal medyanın daha etkili kullanılması gerektiğine vurgu yaptı.

SP Genel İdare Kurul Üyesi, Mustafa Kemal Üniversitesi Öğretim Görevlisi Yardımcı Doç. Dr. Necmettin Çalışkan ?Bugün yeryüzü insanlık tarihinde görmediği kadar büyük kan revan içinde. 10 yılı aşkındır kan akıyor. Domino taşı gibi bir düğmeye basıyorlar ondan ona atlıyor. Irak savaşıyla başladılar. Son icraatları Suriye oldu. Suudi Arabistan ve İran arasında yaşananlar yeni olayların tetikçisi ve fitili. Bu Suriye çok bilinçli olarak bu hale getirildi. Maalesef basiretsiz yönetim buna baştan sona alet oluyorlar. Bu çözüm süreci dedikleri süre içerisinde Türkiye´nin çok önemli bir bölümünü teröre teslim ettiler. Dağdaki terör şehirlerin hepsini teslim aldı? dedi.