Anahtar Kelimeler: Stadyum zaman yapılacak?

Stadyum ne zaman yapılacak?

Stadyum ne zaman yapılacak?

Geçtiğimiz aylarda yıkılarak yenisi yapılacak olan ilçe stadyumunda herhangi bir çalışma yapılmıyor. ihalesi ekonomik düşüş ve yükselişlerden dolayı da bir türlü yapılamıyor.

İsmet Atlı Şehir Stadyumu eski olduğu için yıkıldı. Yerine daha modern ve daha büyük bir şekilde stadyum yapılacak. Yıkım işlemleri tamamlandı ancak dolardaki yükseliş nedeniyle ihale yapılamıyor. Çünkü ihaleye alacak firmalar doların sürekli yükselmesinden dolayı fiyat veremiyorlar. Bu da işin gecikmesine neden oluyor. Vatandaş, İsmet Atlı Şehir Stadyumu'nun ne zaman geri yapılacağını merak ediyor. Devlet neden kendisi ihale yaparak yapmaya çalışıyor da, kendisi yapmıyor şeklinde sitemler oluyor.

AK Parti Adana Milletvekili Tamer Dağlı geçtiğimiz haftalarda partisinin verdiği bir kahvaltı programında ihalenin yapılamadığını söylemişti. Ancak şu ana kadar herhangi bir resmi açıklama yapılmadı.

İsmet Atlı Şehir Stadyumu'nun yapım ihalesi yapıldı mı, yapılmadı mı? Kozan sportif faaliyetlere de ev sahipliği yapabilecek kapasitede olduğunu geçtiğimiz hafta olan Oral Arslan Genç Erkekler ve Kadınlar Türkiye Ferdi Boks Şampiyonası’na ev sahipliği yaparak gösterdi. Kozan, her ne kadar sanayide ilerlemiş olmasa da spor alanında neden ilerlemesin? Umarız, en kısa zamanda stadyumun ihalesi yapılır veya yapıldıysa bir an önce yapımına başlanır ve vatandaşlarda eski günlerde olduğu gibi Kozanspor’un ve çeşitli etkinliklerin yapıldığı İsmet Atlı Şehir Stadyumuna yeniden kavuşur.