Stajyer olarak başladı müdür oldu

Stajyer olarak başladı müdür oldu

İlçemiz Kozan’ da bulunan eski adıyla Kozan Kız Meslek Lisesi şimdinin Karacaoğlan Kız Teknik ve Anadolu Meslek Lisesi yeni müdürü atandı.

18 yıl önce stajyer öğretmen olarak göreve başladığı Karacaoğlan Kız Teknik ve Anadolu Meslek Lisesi’ nde öğretmenlik yapmaya devam eden Necla Özkan 18 yılın sonunda görev yaptığı okuluna müdür olarak atandı.

Necla Özkan 18 yıl önce Gazi Üniversitesi Giyim Endüstrisi ve Giyim sanatları bölümünden mezun olduktan sonra stajyer öğretmen olarak Karacaoğlan Kız Teknik ve Anadolu Meslek Lisesinde göreve başladı. Kısa bir süre stajyer öğretmenlik yaptıktan sonra Giyim Endüstrisi ve Giyim Sanatları öğretmeni olarak burada devam etti. 18 yıl boyunca yılmadan usanmadan gururla bu görevini en iyi şekilde yaptı. Akabinde öğretmen olarak görev yaptığı Karacaoğlan Kız Teknik ve Anadolu Meslek Lisesi’ ne müdür olarak göreve başladı.

Özkan; “Kendi okulumda müdür olmak çok güzel bir duygu. Daha dün gibi hatırlıyorum, burada stajyer öğretmen olarak geldiğimi. Hiçbir zaman şikâyet etmeden, usanmadan ve bıkmadan bütün zorluklara karşı görevimi yaptım. Görevimi her zaman severek ve içten yaptım. En önemlisi zevk alarak yaptım. Bunun için işimi çok seviyorum. Beni bu makama layık gördükleri için yetkililere çok teşekkür ederim. İlk işim olarak okulu sevdirmeliyim. Öğrencilere okulu ve dersleri sevdirerek yaparsak başarı oranımız daha çok artar. Allah’ ın izni ile okulumuzu bir numara yapacağız” dedi.