Anahtar Kelimeler: ' ihtiyaç sahiplerine destek oluyor

STK'lar ihtiyaç sahiplerine destek oluyor

STK

Kozan'da faaliyet gösteren KOZ-YAR Derneği, deprem bölgelerinde ve Kozan'da ihtiyaç sahibi vatandaşlara yönelik çalışmalarını hızlandırdı.

 Dernek Başkanı Musa Akçalı, Kozan Kaymakamı Bahittin Alp Arslanköylü'yü ziyaret ederek, faaliyetleri hakkında bilgi verdi.

Akçalı, ziyarette yaptığı açıklamada, dernek olarak deprem bölgelerinde ve Kozan'da ihtiyaç sahibi vatandaşların maddi manevi yanında olduklarını söyledi. Akçalı, "Depremzedelere gıda, barınma, sağlık ve psikolojik destek başta olmak üzere birçok alanda yardımda bulunduk. Kozan'da da ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza gıda, giyim, yakacak ve nakdi yardımlar yapıyoruz. Bundan sonra da insani yardım, arama kurtarma ve eğitim çalışmaları ile faaliyetlerimize hız vereceğiz" dedi.

Kaymakam Arslanköylü de STK faaliyetlerinin önemine vurgu yaparak, KOZ-YAR'ın çalışmalarını takdir ettiklerini söyledi. Arslanköylü, "STK'lar, toplumda ihtiyaç sahibi vatandaşlara ulaşmada önemli bir rol oynuyor. KOZ-YAR, bu anlamda önemli çalışmalar yapıyor. Dernek çalışmalarını yakından takip ediyor ve her türlü desteği vermeye hazırız" diye konuştu.